anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Am stat cu o fata timp de 5-6 luni si nu ne-am facut nici o poza pentru ca dansa nu vroia. Din cauza asta ne-am si despartit, adica din cauza ca simteam ca are ceva de ascuns. Acum, dupa cateva luni dupa despartirea noastra am vazut ca are prieten. Si ghiciti cum am vazut? Mda, o poza pe Facebook cu noul ei gagic. Astazi a mai postat o poza tot cu el. Oare sa puna poza cu el doar sa-mi faca in ciuda (deoarece dupa ce ne-am despartit o tot insistat sa ne impacam si ne-am mai si intalnit de vreo 2-3 ori si ne-am cam pupacit) sau pune poze pentru ca si-o dat seama ca pe mine m-o pierdut din cauza asta si nu mai vrea sa se repete? Sper ca ati inteles.

4 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Probabil i-a fost rusine cu tine. Imi pare rau sa zic asta dar alta cauza nu vad sa te ascunda dar cu altii sa se afiseze. happy

| RaulMA a răspuns:

Aici e mai complicat, se poate, fără să te descurajez sau sa te demoralizez. Să fi fost ăla implicat in relatia voastră. Si sa nu ii fi convenit sa aiba poza cu tine. Cand a scăpat de tine, a mers la ăla, dar nu s-au afirmat până acum, iar acum cand a crezut ca a trecut destul timp, sa poata pună poză, a facut-o. Saauuu... Se poate să te Faca gelos, sau sa îţi dea un semn cum ca s-a schimbat, puteţi fi împreună deoarece acum pune poză si nu mai e ca înainte... Sauuuuuu, cum zici tu, si-a dat seama ca pe tine de-aia te-a pierdut si a zis sa nu repete greşeala. Doar ea ştie. Noi nu me putem da seama cu exactitate ce gândeşte. Sper ca te-am lămurit, o noapte frumoasa

| Anonim13912 a răspuns (pentru RaulMA):

Da, e cam confuz si ambiguu. Mersi de raspuns. Noapte faina!