anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey... am tot auzit diferite si diferite povesti despre "marimea conteaza" sau nu... frate am 17 ani si am penisul de 13 cm in stare de erectie am citit atat d multe aiureli ca ma plictisesc. sunt si eu normal sau nu?

Răspuns Câştigător
| Cypronge a răspuns:

Penisurile sunt de diferite forme si dimensiuni, unele circumcise, altele nu, unele lungi si unele scurte, unele curbate, altele drepte, unele indreptate in sus cand sunt in erectie, altele in jos. Dar toate contin un tesut special, care se umple cu sange atunci cand barbatui este stimulat sexual si care cauzeaza intarirea si marirea penisului. Dimensiunea penisului, fie ca este moale sau tare, variaza considerabil intre indivizi si intre barbatii de rase diferite. Dar cand este vorba despre sex, nu lungimea sau grosimea conteaza asa de mult, cat ce fel de persoana este proprietarul penisului si ce fel de relatie au persoanele care fac sex.
Ai mare, mare nevoie sa-ti faci curaj. Facandu-ti griji pentru marimea penisului, nu-l vei face pe acesta sa creasca mai mare.
Va trebui sa-ti iei inima in dinti si sa te duci sa vezi un doctor, fata in fata - este singura cale de a afla, cu exactitate, ce te intereseaza.
Medicul iti va spune daca vei mai greste in dimensiune ca sa zic asa.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti absolut normal si poti avea o viata sexuala complet satisfacatoare atat pentru tine cat si pentru partenera ta.

| Zenithf a răspuns:

Decat mare si bleaga, mai bine mica si jucausa. :p

| glamour a răspuns:

Pai vorbeste cu un doctor daca te framanta asta atat de mult. Poata va mai creste sau poate nu. Oricum cum a spus si Cypronge nu conteaza lungimea sau grosimea, conteaza ce sti sa faci cu el. Conteaza sa stii sa inebunesti o femeie.

| glamour a răspuns:

O sa capeti si experienta pe parcurs.
Cei care spun ca marimea conteaza sunt cei care nu sunt in stare sa satisfaca o femeie si dau vina pe marime. Plus ca mai trebuie sa va si potriviti in pat. Poate pe X nu o satisfaci ca nu e compatibilitate intre voi si va spune ca nu esti bun la pat dar poate pe Y o vei inebuni si va adora sa faca sex cu tine. Ca sa iti satisfaci partenera trebuie sa existe comunicare, sa stiti ce va place, unde va place si cum va place sa fiti atinsi. Asa totul va fi ok.

| Jack a răspuns:

Ph3on1x ce ai spus u ii cea mai mare prostie pe care am auzit-o ...nu trebuie sa iei in considerare sfatu lui pentru ca ii un sfat foarte tampit, se vede ca habar nu are despre ce vorbeste, fara suparare(ipotent erai daca nu aveai erectie ). Ai 17 ani, o sa te mai dezvolti

| ph3on1x_9001 a răspuns:

Frate eu am 14 ani si il am de 15 cm
Te dezvloti prea greau probabilthinking sau esti impotent(dar este doar o parere)

| cudyu007 a răspuns:

Aaaa pai... am facut-o odata pana acum si nu mi s-a zis ca a fost bine sau raw... dar ma gandeam oare a fost multumita? sau doar a facut impresie. dupa parerea mea a fost misto si cred ca i-a placut si ei

| cudyu007 a răspuns:

Frate ipotent stiam ca nu am cum sa fiu tonguelaughing) dar in fn...