| Irina1Irina a întrebat:

Hey. Am un mare complex si din cauza acestuia imi vine sa ma omor.Mi-e scarba uneori de fata mea. Sunt urata, pur si simplu sunt urata.Sunt una dintre cele mai putin atractive fete pe care le-am vazut vreodata.Singurul aspect al meu care imi place sunt ochii, in rest mai nimic.Parul meu este blond cu tente de roscat, am pistrui ( multi), am ditamai cearcanele, iar nasul meu parca e de baiat...Nimieni nu mi-a spus vreodata ca sunt urata, dar nici frumoasa.Nu mai stiu ce sa fac, am incercat sa am multagrija de fata mea, cu creme, ulei de ricin, lamaie, dar nimic.Arat de parca as fi nedormita si nemancare de 3 ani. Am incercat sa trec peste acest complex pe care il am, dar degeaba.Vad in jurul meu atat de multe fete frumoase si efectiv ma intristez atat de tare ca deja imi strica toata ziua. Corpul ma mai ajuta, dar nici ala prea mult. Va rog sa imi dati vreun sfat, orice, sau macar sa imi ziceti ce as putea sa fac. Am doar o singura prietena si ea este plecata in Grecia. Va multumesc anticipat si va rog sa nu ma luati peste picior. sunt ft emotiva.
P.S.: Am 16 ani. ( daca conteaza).

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Măcar ai pe cineva!
Și ai doar 16 ani, încă mai ai timp să te schimbi.

Culoarea părului tău este chiar frumoasă, se potrivește cu pistruii și cum ai zis și tu, niște ochi superbi. Dacă ai pete sau ceva în plus, folosește o cremă colorată, nu fond de ten! Le poate ascunde și nu afectează cu nimic.

Ps, ochii sunt oglinda sufletului. Și asta contează cel mai mult. Ești frumoasă!

35 răspunsuri:
| rapidistzu a răspuns (pentru h3r):

Ok,sunt

| MetalHead04 a răspuns:

Esti frumoasa, si speciala, daca ai probleme din astea foloseste creme BB puppy dog eyes poti face atatea cu imaginea ta, coafeaza-ti parul in diferite moduri, ai ochii frumosi, pune-tii in evidenta cu haine si alte chestii puppy dog eyes esti chiar frumoasa.

| Wawikki a răspuns:

Nu ar trebui sa te compari cu fetele din jurul tau. Asa faceam si eu datorita faptului ca aveam fata plina de cosuri. Ma simteam ingrozitor, fiind singura din cercul meu cu asa ceva. Dar am invatat sa ma apreciez pentru ceea ce sunt.Probabil problemele tale se datoreaza varstei si nu ar trebui sa te ingrijorezi.Vei avea timp sa intorci capete si oricum nu exista fete urate doar fete care nu pot fi pe placul tuturor.Sincer sunt geloasa pe parul tau fiindca ai acest avantaj cu suvitele.Nu am mai vazut pe nimeni blond cu suvite de aceasta nuanta.Mandreste-te cu ceea ce esti pentru ca sunt sigura ca esti o persoana speciala. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Prin asta trec majoritatea adolescentelor.Ti-as spune cum sa treci peste acest complex, doar ca nu ai de ce sa treci peste el pentru ca el nu exista.Esti frumoasa, trebuie doar sa ai mai multa incredere in tine.

| PedoBarbie a răspuns:

Nu eşti aşa urâtă cum spui.