Măcar ai pe cineva!
Și ai doar 16 ani, încă mai ai timp să te schimbi.
Culoarea părului tău este chiar frumoasă, se potrivește cu pistruii și cum ai zis și tu, niște ochi superbi. Dacă ai pete sau ceva în plus, folosește o cremă colorată, nu fond de ten! Le poate ascunde și nu afectează cu nimic.
Ps, ochii sunt oglinda sufletului. Și asta contează cel mai mult. Ești frumoasă!
Esti frumoasa, si speciala, daca ai probleme din astea foloseste creme BB poti face atatea cu imaginea ta, coafeaza-ti parul in diferite moduri, ai ochii frumosi, pune-tii in evidenta cu haine si alte chestii esti chiar frumoasa.
Nu ar trebui sa te compari cu fetele din jurul tau. Asa faceam si eu datorita faptului ca aveam fata plina de cosuri. Ma simteam ingrozitor, fiind singura din cercul meu cu asa ceva. Dar am invatat sa ma apreciez pentru ceea ce sunt.Probabil problemele tale se datoreaza varstei si nu ar trebui sa te ingrijorezi.Vei avea timp sa intorci capete si oricum nu exista fete urate doar fete care nu pot fi pe placul tuturor.Sincer sunt geloasa pe parul tau fiindca ai acest avantaj cu suvitele.Nu am mai vazut pe nimeni blond cu suvite de aceasta nuanta.Mandreste-te cu ceea ce esti pentru ca sunt sigura ca esti o persoana speciala. :*