| ada_7394 a întrebat:

Hey! As avea nevoie de ceva sfaturi in legatura cu relatia mea...Am facut greseala de a renunta la mare parte din prietenii mei pentru iubitul meu, iar el nici nu se gandeste sa renuntze la prietenii lui(care sunt 2 fustangii). Pur si simplu nu stiu ce sa fac; nici ideea despartirii nu imi surade pentru ca il iubesc...Va rog, daca imi puteti spune cum ar trebui sa reactionez.

Răspuns Câştigător
| Gabitza a răspuns:

Buna. Ceea ce ai facut tu, nu a fost cel mai ok gest din partea ta. Este bine ca iti recunosti greseala, dar sper sa si inveti ceva din ce ai facut. Ideea e ca, tu i-ai permis multe... el te-a vazut poate mai slaba la caracter si a profitat de chestia asta. Ar trebui sa vorbesti cu el foarte serios. Inteleg, nu te poti desparti de el pentru ca tu tii la el mult. Dar, incearca sa discuti cu el cat se poate de serios. Nu cred ca ai vrea sa se ajunga si la alte lucruri, cum ar fi sa inceapa sa ridice tonul la tine. De la a ridica tonul si a ridica mana la cineva, este un singur pas. Asa ca, sa nu se ajunga la asta, discuta cu el cat inca nu e tarziu. happy
sper ca te-am ajutat.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai facut greseala ca ai renuntat la prietenii tai, incearca sa iti ceri iertare si sa iti refaci vechile amistati care le aveai. Nu trebuie sa fi tu proasta daca prietenul tau are amici si tu ai dreptul sa ai amice.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cum sa il pui sa aleaga intre prietenii de-o viata (handicapati,bulangii,idioti sa nu) si tine?

Daca tu ai renuntat la ei ca fraiera,fara sa te oblige, e fix problema ta!

Cand iubesti nu il ti pe celalalt intr-o cusca!

Invata sa respecti, ca nu doar tu faci parte din viata lui.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Personal, consider că desfăşurarea simultană atât a unei prietenii cât şi a unei relaţii este un lucru delicat.
Atâta timp cât nu ţi-a cerut-o el, de ce ai renunţat la prietenii tăi? Acum, nu te poţi folosi de acest argument pentru a-i destrăma şi lui amiciţiile.
Îmi imaginez că ai vrea să fiţi numai voi doi şi că uneori te deranjează prezenţa prietenilor lui 'fustangii', însă trebuie să înveţi să îi acorzi şi lui libertate şi să îi respecţi preferinţele.
Concluzionând, nici unul dintre voi nu ar trebui să renunţe la prieteni de dragul relaţiei. Dacă ştii cum să le acorzi amândurora îndeajuns de mult timp şi atenţie, o vei scoate la capăt.

Răspuns utilizator avertizat
| katy a răspuns:

Pai nu inteleg de ce sa renunti la prietenii tai pentru el si el sa faca la fel. daca vrei ca o relatie sa mearga stai amandoi cateva ore mergeti la un suc,o plimbare, orice, a doua zi stati mai putin si el iese cu prietenii lui si tu cu prietenii tai.in relatie e importanta ca fiecare sa aiba si libertate nu toata ziua unul cu altul si sa va impune-ti reguli pentru ca va veti plictisi unul de celalalt si sa tii minte cat ai sa traiesti ca unui baiat/barbat nu ii place niciodata sa i se impuna cevawinking

| ĄŇÐİ a răspuns:

Buna.Stiu exact cum te simti.Si eu am renuntat la tot pr. prietenul meu...inca mai sunt cu el dar imi dau seama ca am facut cea mai mare greseala.Eu zic ca ar trebui sa discuti cu el si sa hotarati impreuna ce faceti. Daca baiatul e intelegator o sa ai noroc(nu ca mine).Dar iti urez succes si iti spun eu ca totul se va rezolva. :*

| MeMyseIf a răspuns:

Buna.Daca tu consideri de mare necesitate ca el sa renunte la prietenii lui pentru tine si el n-o face e destul de clar de cine are mai mare nevoie.Si in cazul dat sau te multumesti cu locul 2 sau te desparti, fiindca varianta de a incerca sa-i explici, sa-l ameninti...nu merge.Crede-ma.Tu oricum nu ai cum sa-l obligi sa fie sau sa faca ce vrei tu. Daca alegi calea data, vei complica totul si pina la urma vei pierde mai mult decit credeai.Tu gindeste-te poate ca nu atit de mult prietenii lui incurca relatiei voastre. POate ca motivul e altul.Afla-l.Dar,daca totusi tii ca anume asta e rapunsul, ar fi intelept sa te desparti. Daca la moment asta e imposibil inseamna ca intra in "razboi "cu el si vei lupta cit vei lupta si apoi tot la ideea asta vei ajunge, doar ca mult mai tirziu.Bafta!

| deyu1998 a răspuns:

Poi de aici rezulta ca tu ai baga mana in foc pentru el.dar tu nu primesti nimic in schimbi. Chiar daca doare ar trebui sa ramai putin singurapentru o vreme., ca sa iti faci ordine in ganduri

| BluePants17 a răspuns:

1.Incearca sa iti recuperezi prietenii ca chestia asta a fost o greseala mare si 2. Sunteti impreuna, incercati sa comunicati mai mult despre problemele pe care le aveti. Apropo asigura-te ca el chiar te iubeste, adica iubirea trebuie sa fie de ambele parti! Succes!:*

| nastasemioaramarilena a răspuns:

Astazi renunti la prieteni, maine renunti la familie si in final descoperi ca iubitul tau te insala si vei ramine singura. Sfatul meu e sa-ti impui punctul de vedere in fata iubitului tau si indiferent de cat de mult il iubesti nu-i permite sa-ti calce sentimentele in picioare.Cred ca meriti mai mult respect si daca nu iti poate da nici o dovada, nu merita sa te consumi pentru un mitocan.Ai incredere in tine si alegeti tu prietenii, nu ii da voie lui sa-ti impuna nulitatile lui de prieteni.

| alexandra28ale a răspuns:

Consider ca prietenii sunt foarte importanti deoarece mai repede te desparti de el decat sa te desparti de prieteni.nu sti niciodata cand te va lasa cu ochii in soare, iar atunci o sa realizezi ca ai ramas fara prieteni si fara iubit.

| ada_7394 explică:

Va multumesc pentru ajutor! ma simt mai bine acum...am decis sa inchei relatia. si da, la cererea lui am facut prostia de a-mi inlatura prietenii pentru un iubit.