Hmm uite dac iti place chiar ar mult si nu vrei sa-l pierzi, fa si tu lucruri trasnite, gen, fa aceleasi chestii ca e ...plimba-i mana in par la un prieten comun, ii place distractia, si sa nu ti fie teama ca pierzi saruturile lui, toate cu toti sunt la fel, impune respect
Gandeste-te,ca oricat lasi de la tine,cat te faci tu ca nu vezi, o sa ajungi sa vezi si o sa doara mai mult, decat daca il lasi.e greu pe ambele parti.Ai putea sa te bagi cu baiatul de ti-a marturisit,dar sa fii sigura ca, intr-un mod intarziat ajungi sa tii la el catusi de putin, pentru ca il vei rani si pe el.Cat despre prietenul tau de acum,nu merita nimic,accepta sa se lase atins de o fata in halul ala,de fata cu tine,nici macar rusine sau pic de jena nu are in el,daca nu se simte el prost macar sa nu te faca pe tine sa te simti asa,nu prea am cuvinte sa descriu genul de oameni,nu-i suport,daca face asta cu ea,poate sa mai faca si cu inca una.Cel mai bine ar fi sa iti intaresti caracterul si sa il lasi,pana la urma esti fata,am observat ca fetele sunt mai mandre,orgolioase si stiu ce regim sa dea baietilor,mai ales celor infideli, prietenul nu va face decat sa te faca sa crezi in el si apoi sa dea cu picioru in ea(incredere). Vezi ce faci, salut!
Sincer sunt de acord ca prt tau nu merita sa stai ca el daca te inseala daca nu te face fericita sh chestii sa stii ca nu e ultimul baiat pe de lume eu stiu ca e greu de uitat dar trebuie sa incerci ca altfel daca vei continua sa stai ca el vei fi nefericita sh poate tot timpul inselata
Daca spui ca celalat baiat te place si il placi si tu pe el, primul pas este : incearca. Sunt sanse ca dupa primul sarut al acelui baiat, sa nu te mai gandesti la cel cu care esti acum. Incearca si vei vedea cum decurg lucrurile. Nu ai ce sa pierzi. Si daca nu va merge nici asa, inseamna ca nici celalalt baiat nu este pentru tine. Ai incredere in tine si pana la urma vei gasi un baiat cu care ai sa te intelegi, langa care nu ai sa te plictisesti si totul va fi bine!
Eu daca eram in locul tau ma cacam in ea de relatie si ii spuneam adevarul.Nu prea merita sa stai cu fraieri dinastia... oricum daca ai intre 13-15 ani sa stii ca relatiile de la varsta asta nu prea tin foarte mult, doar cateva exceptii in care unii se inteleg foarte bine.
Pai atunci ce zic eu sa faci este sa ramai cu ala si sa il lasi sa te insele.U nu intelegi? Daca lui nu i place de tine sau asa si asa i-al pe cel de-al doilea.Cu timpul vei uita.Si cu ajutorul lui Dumnezeu vei vede si ce fel de om va ajunge si primul gagicar.Fonda!
Buna! nici tu nu esti prea sigura pe ceea ce simti, e clar ca tipul te inseala si ca cea cu care esti inselata stie de tine, probabil e chiar tipa de care ai zis ca i-a bagat mana in par azi.nu vad cum ai putea spune ca ti-e dor de o pers dupa o saptamana si zicand ca te plictisesti cu el, sa stii ca o relatie nu se rezuma doar la sarutat.o relatie din care sa spuicu adevarat ca iubesti si ca ti-e dor de cineva necesita mult mai multa implicare, gandeste-te foarte bine la ceea ce simti pentru el, nu cred ca o sa ai de suferit asa mult.da-i papuceii
Dc sa mai ramai cu ala daca t plictiseste. blah blah blah.mai bine combinete cu celalalt tip...
Buna. parerea mea este sa incerci o relatie cu acel baiat care te place. poate el te va face fericita... si in timp vei uita de baiatul care te face sa suferi...vei vedea :*