| Carmen_4357 a întrebat:

Hey! As avea si eu nevoie de niste pareri/sfaturi in legatura cu o problema.In data de 25 martie am facut sex cu iubitul meu si s-a rupt prezervativul, dupa vreo 6 ore am luat prima pastila, iar la 12 ore dupa prima am luat a doua pastila.Astazi trebuie sa imi vina menstruatia si sunt foarte nelinistita.Nu am mai avut acea sangerare dupa ce am luat pastila de a 2a zi si nu stiu ce sa cred.Va multumesc!

1 răspuns:
| Vrajitor a răspuns:

Sangerarea aceea poate aparea si la urmatorul contact sexual, incercati sa faceti sex PROTEJAT pentru a grabi efectul happy... Dupa cum se spune in urmatoarele 72 de ore e bine sa faci sex daca ai luat pilula de a doua zi!
1 Difera de pastile
2 Difera de organism
3 Difera de persoana ( psihic )
Conteaza mult linistea psihica pe care o ai in asemenea momente!
Iar sangerarea nu apare in 4-5 ore. repet MINIM 72 de ore, ce scrie pe prospect eeee... prospect happy Farmacista iti poate explica mai bine.
ps: experienta de viata happy
Ciau si stai fara griji!
App aceaste pastile se iau la un interval de minimum 6 luni! adica 4 pastile de an cel multtt.
In caz contrar poti avea probleme si adio sarcini si mamica fericita.
Legat de prezervative incercat Durex, am lucrat ca si promoter si am aflat multe despre produs, iar privind actul sexual ( capra, sau culcat cu spatele ) scuze-ma de limbaj, prin aceste pozitii fiind privite " pe la spate" riscati sa se rupa cu 50 % mai repede prezervativul.
O zi faina