Ai rabdare nu e necesar sa iei pastile... pentru asta nici nu ai buletin asteapta si tu pana la 15 -16 ani si daca tot nu."apar" atunci vorbeste cu familia nu lua pastile de capul tau nu e bine :\
Si eu sincera sa fiu am sanii mai mari ca restul de varsta mea,insa sincer iti spun ca eu nu consider ca e o chestie ff importanta,uneori chiar ii consider un defect,insa nu ma plang daca asa m`a lasat Dumnezeu,si metode sincera sa fiu nu prea stiu dar cauta pe net parca erau niste exercitii,mai bine uita chestia cu anticonceptionalele,dar oricum,trebuie sa fii mltumita de cum arati,incearca sa iti pui in evindenta altceva,de exemplu daca ai o culoare mai speciala la ochi,da`ti cu putin creion, rimel(atat nu te machia) si o sa vezi ca nu se mai uita nimeni la sanii tai, sau ce crezi tu ca ai mai frumos si scoate in evidenta.Si apropo, cand cresti mai mare ar fi mai bine sa nu apelezi la silicoane:*.
O sa iti creasca cu timpul, anticonceptionalele ( lelele ) ) le iei doar daca is recomandate de ginecolog, ca sa nu faci copii nu ca sa iti creasca sani, sani iti pot creste cand iti incepi viata sexuala sau pana la 18-19 ani cred, eu am luat anticonceptionale si sincer nu s-a intamplat sa imi creasca, dar la fiecare conteaza de organism. Ai vazut u pe anticonceptionale pentru cresterea sanilor , nu fa prostii.
Nu lua anticonceptionale daca esti inca virgina o sa ai probleme mai tarziu. Dar stai linistita ca nu est asta un defct acum sanii... si oricum a timp sa creasca pana la 17 18 ani.
Si eu ii am mici si tot 14 ani am, chiar fac 15 peste cateva zile. Si ce?! Decat mari si lasati mai bine mici si fermi.
O sa iti creasca si eu sper sa mi se intample asta. Si da, de ce sa iei anti, ca sa iti creasca sanii si sa ai sansa sa nu mai ramai insarcinata?
Mai asa te dezvolti tu mai greu e doar o chestiune de timp,dar nu trebuie sa iei pastile...o sa creasca ei nu o sa ramai asa si apoi te contrazic,nu sanii sunt totul in viata, daca un baiat te place nu te place pentru sani sau fund, te place asa cum esti la caracter sau cum te comporti.baiatul care te merita te place cum esti si iti intelege defectele.nimeni nu e perfect uitate de exemplu la mine,majoritatea imi zic ca sunt urat, asta e m-am obisnuit ce sa fac, daca asa sunt asa sunt si gata.cine ma place ma place cum sunt.dar aici la tine e o chestie de dezvoltare fizica mai grea.da nu lua pastile! succes in continuare
Uite ce e sanii iti cresc pana la 22 de ani ai timp.Mie sanii au inceput sa imi creasca tarziu si ma confruntam cu aceeasi problema ca si tine. Toate prietenele mele aveau si eu nimic.Dar anticoncieptionalele nu sunt o solutie ai auzit tu ceva, dar nu ai auzit tot 1.rezultatul nu este garantat si 2. in cazul in care apare un rezultat dupa ce incetezi sa le mai iei revii la normal si daca le iei o lunga perioada de timp risti sa nu mai poti face copii.Deci lasa mama natura sa isi urmeze cursul si in cazul in care sanii tai nu se dezvolta deloc pana la 16 ani mergi la un medic endocrinolog si o sa te ajute.Succes si sper ca raspunsul meu sa iti fie de ajutor.