Buun, pai daca te-a intrebat daca vrei sa stai cu el ori te place, ori vrea sa pofite
e bine ca ai acceptat, daca il placi e ok
nu trebuie sa fi speriata, fii calma, relaxata
comunica cu el mai mult, fi deschisa, e prietenul tau il poti intreba daca fumeaza sau daca s-a lasat de bauura, eventual asa mai in gluma
e ok ca vrei sa-l intrebi dar suna cam aiurea sa-i spui nu vreau sa fac prosti cu tine , nu ti se pare ? eu zic ca mai bine ii spui direct, uite ma baiatule, eu te plac, vreau o relatie cu tine, dar nu sunt de-acord sa fumezi si sa bei pana nu mai sti de tine si nu vreau sa-mi incep viata sexuala cu tine, deoarece consider ca nu sunt pregatita ceva de genul mi sa pare mai in regula
iar daca ti se pare ca ceva nu e in regula poti intrerupe oricand relatia
Nu te lasa sa faci sex cu el are 15 si tu 12 daca ar afla parinti tai ar fi vai de tine si crede-ma poti sa zici nu nu esti pregatita si vezi sa nu profite de tine la prosti eu te ajut
Sunt in stuatia ta.Imi place un baiat de 15 si eu am 12.Il plac mult dar el zice ca-s cam mica.Chiar daca eu n-am norocu tau, tu accepta. Daca nu-ti convine ceva te poti desparti oricand.Succes!
Pai nu trebuie sa spui asta...stai cu el si ii vezi reactzia si cum se comporta si daca nu'ti place ii dai papucii stai calma daca iti place un baiat cu 3 ani mai mare nu neaparat se gandeste la prostii
La 12 ani nu`ti trebuie prieten. o sa ai destul timp. un baiat la 15 ani de ce s-ar uita la una de 12? Intrebare retorica. deci...ar trebui sa te puna pe ganduri. cred ca atunci cand ii vei spune ca nu vrei sa faci prostii cu el o sa iti dea papucii direct sau ca sa nu para prea direct nu prea o sa te mai bage in seama, pana spre deloc. ia incearca sa vezi.
Anonima17191 întreabă: