| gyna201 a întrebat:

Hey :*! As vrea si eu un sfat pentru ca in acest moment sunt inr o stare foarte nasoala...Cunosc un baiat de aproximativ 6 luni.el sta in Timisoara eu in buc a venit si aici la mine ne am vazut ma rog a fost totul ok. dupa ce a plecat zilele urmatoare ma tot suna mereu ma cauta. vorbeam non stop de abia astepta sa intru la web.iar cam de o sapt s a schimbat completsad..bine ca s a angajat acum o luna si de atunci nu prea mai vorbim dar s a schimbat in sensul ca nu ma mai suna, cand il sun spune ca e obosit ca nu are chef si eu mereu il intrebare spune mi daca ti ai gasit pe altcineva si incepe si zice lasa ma cu subiectul asta ma rog discutii de genul poate stiti si voi in fine..eu as vrea acum sa inccerc sa l ignor ma gandesc poate am fost si prea stresanta cu telefoanele cu intrebarile mele...dar el imi spune ca o sa vina acum in buc in decembrie si asta e singurlu lucru pe care il vreau mie imi e teama ca daca o sa fiu indiferenta sa nu l pierd sau ceva de genul..nu stiu ce sa fac cum ar trebui sa procedez

1 răspuns:
| momo0988 a răspuns:

Pai in primul rand nu fi stresanta asteapta sa-ti dea el msj sau sa te sune dar daca tu nu-i trm lui si nici el tie inseamna ca are pe altcineva si pe tine te duce cu zaharelul... incearca sa te comporti si tu cu el cum se comporta el cu tine daca te suna la inceput zii ca esti obosita sau ceva de genul sau cum se comporta el cu tine... apoi daca te intreaba ce ai spune-i ca la fel face si elhappy