anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey,aseara am facut sex cu prietenul meu protejat, am stat in pat apoi a fost totul perfect peste vreo 30 minute aproximativ sau o ora a urinat iar mai tirziu cam tot atita timp (30-60 min) m-a intrebat daca vreau sa incercam fara prezervativ i-am spus că da, dar ma tem intr-un fel și mi-a zis să nu îmi fie frica și am facut-o, a fost totul perfect și la final a ejaculat inafară iar peste vreo 20-30 minute am urinat și eu și aș vrea să știu dacă sunt șanse să rămin cumva însărcinată(sper să nu)...
Am ciclul neregulat și ultima menstruație am avut-o din data de 26 septembrie pînă în 1-2 octombrie.știu că a fost o prostie să o facem neprotejat dar asta e... fară caterinca și glume proaste vă rog... Ajutați-mă vă rog, ce să cred?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Posibilitarea de a mai fi ramas sperma in uretra care sa contina si niste spermatozoizi viabili dupa trecerea a 30-60 de minute de la ejaculare dar mai ales si dupa urinare este infima sau teoretic imposibila. De asemenea in situatia in care partenerul de sex este experimentat si reuseste sa-si coordoneze si controleze ejaculare, intr-un astfel de caz nu poate ajunge sperma in vagin deci nu poate sa apara o sarcina. Fiindca ciclul tau menstrual este neregulat nu se poate determina perioada fertila, insa si in acest caz fiindca sexul a fost intretinut in a 20-a zi a ciclului menstrual se poate aprecia (teoretic) ca si acest lucru poate fi considerat ca fiind o alta piedica sau situatie care scade posibilitatea de a se naste o sarcina in conditiile descrise. Din aceste motive se poate aprecia ca formarea unei sarcini cel putinteoretic este imposibila. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine este posibil sa fi ramas gravida.

| CuriousStuff a răspuns:

Exista o sansa de vreo 2% sa ramai insarcinata chiar si daca folosesti prezervativ, normal ca exista o sansa si mai mare daca nu folosesti deloc... Dar depinde de mai multi factori. Cel mai sigur o sa aflii la urmatoarea menstruatie (daca o sa ai sau nu). Oricum sansele sunt destul de mici daca zici ca nu a ejaculat inauntru.

| Andi86 a răspuns:

Odata ce a urinat sunt sanse foarte mici sa ramai insarcinata. Avand in vedere ca orice barbat poate avea si o "mini-ejaculare" inainte de cea finala, iti lasa semne de intrebare. Fa-ti un control, iar alta data, daca nu ai in plan conceperea unui bebe, protejeaza-te! Succes!