Chestia e sa nu te tii dupa el prea mult, sa nu fii stresanta, ca ii piere interesul. Poti sa-ti dai seama ce fel de persoana e: desi nu te cunoaste, s-a apucat el sa-si dea cu presupusu' si sa considere ca esti naiva. Nustiu daca merita efortul. Dar, cred ca ar trebui sa nu te mai duci pe acolo cel putin o perioada, lasa-l sa-i fie dor de tine, sa vrea sa te caute.
In concluzie: Fii nepasatoare si nu-i mai da atentie o perioada, daca te place (si din cate ai povestit, presupun ca te place cat de cat, dar e prea las si timid ca sa incerce sa te cunoasca, asa ca a ales sa-si dea cu presupusul.in fine), cum spuneam, daca te place, fii sigura ca te va cauta.
Sper ca ti-am fost de ajutor! Bafta :*
E o situati foarte ciudata ...am avut si eu asemenea "tangente" cu un baiat, la mine s-a dovedit ca ma place ( avea EXACT acelasi comportament ca Y ). Poate si in cazul tau e la fel, eu te sfatuiesc sa nu faci nimic deosebit, comportate normal si vezi ce se va intampla.
Succes
Trebuia sa se bage prietenul ala repede sa ii zica baiatului ca il placi vezi incearca sa nu pari ff interesata ca si-ar putea pierde el interesul
beausingurlamasamea întreabă: