Sa luati o pauza nu inseamna sa nu mai vorbiti deloc. O pauza intr-o relatie nu inseamna o pauza si in a va descoperi unul pe celalalt, chiar doar ca si prieteni. Si chiar daca este ocupat, serios acum, 5 minute nu-si gaseste el pe zi sa te sune macar de-un "Ce-ai facut azi? Noapte buna."?
Sa spunem c-a fost saptamana asta ocupat insa daca va continua asa, inseamna ca el n-a vrut doar "o pauza" si atunci va trebui sa discutati si sa-i spui problema ta, sa-i ceri niste explicatii. Si, chiar daca ti-e teama, cere-i sa fie sincer cu tine, chiar daca adevarul doare. Comunicarea este elementul cheie intr-o relatie, de orice fel ar fi ea.
Bafta.
Saptamana asta nu am prea vorbit, dar aseara i-am dat mesaj si l-am intrebat daca il pot suna sa vorbim si a zis ca da, iar cand am vorbit cu el era bucuros sa ma auda chiar daca nu am vorbit saptamana asata...
El a fost corect cu tine, dar numai pe jumatate. Ti-a spus ca doreste o pauza pentru ca nu mai are timp pentru tine, dar nu ti-a spus cui ofera el acest timp care iti era tie destinat. Oricum, nu dispera, sigur se va intoarce la tine, atunci cand el nu va mai avea alte variante.
Vei astepta degeaba a vrut sa se desparta de tine fara sa te faca sa suferi.
A vrut sa se desparta de tine si nu stia cum sa-ti zica fara sa nu suferi. Daca te iubeste o sa se intoarca la tine.
Buna.Incerca macar sa il suni si sa ii ceri niste explicatii. Nu cred ca cineva care chiar tine la tine te-ar lasa balta. Si daca nu te mai vrea inapoi inseamna ca nu te-a iubit. Fara suparare.
Pauzele nu sunt bune, pentru ca iti dai seama ca poti traii si fara partener. Dai si tu timp ti-a zis ca are probleme lasa-l sa le termine. "Daca ti la cineva lasa-l sa plece, si daca se va intoarce vei stii ca e al tau."
KatiMe27 întreabă: