| Blondutsa_7935 a întrebat:

Hey!
Azi am avut cea mai proasta ziisad
Am avut de dat teza la geografie. si ma pun naiba sa copiez la un subiect.sad
Profa si-a dat seama. m-a prins. si o sa imi puna 1 sad
Sincer ca mor de rusine si de teama cum imi voi scoate media si mai ales de reactia parintilor mei.sad
Ma simt descurajata pentru ca toti profesori m-au facut sa ma simt in ultimul halsad si colegi la felsad.
Ce sa fac sa-mi ridic moralu?sad
Simt ca mor. pffoh go on
[Scz categoria...]

Răspuns Câştigător
| LostLady a răspuns:

Stai calma. (Apropo, si eu am avut azi teza la geografie tongue) Daca chiar o sa-ti puna 1, ai putea sa inveti in fiecare ora si sa raspunzi, sau sa faci diverse proiecte. Si alta data sa nu mai copiezi la geografie. Iar colegii tai chiar nu inteleg de ce te-au facut sa te simti prost, ei chiar nu au copiat niciodata? :O Asta n-as prea crede. Si ca sa-ti raspund si la intrebare, ai putea iesi in oras, asculta muzica, ai putea face orice iti face placere. Gandeste-te ca in viata sunt probleme mult mai mari decat notele. Oricum, cu timpul, lumea va uita de acest incident.

4 răspunsuri:
| marmusic a răspuns:

Pai incearca sa faci ce iti place tie mai mult asa vei uita de chestia asta fundita?

| yasemin a răspuns:

De ce nu vb cu profa, ii zici ca realizezi ce ai facut si sa iti mai dea o sansa. daca te-ai dovedit a fi o eleva buna la ora ei si nu ai avut absente poate va tine cont de asta.Iar daca nu vrea.ai timp 2 luni sa ii demonstrezi ca iti pare rau si sa iti ridici media.Bafta!

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Pai spune-le ca accidente se mai intampla,ca nu ai vrut sa copiezi, ca ai vrut doar sa te verifici daca e sigur bine, si ca scrisesei bine dar nu erai sigura.si spune-le profesorilor ca nu esti eleva daca nu iei si o nota proasta

| anonimul a răspuns:

Is curios cum tea prins profesoru...trebuia sa fii su u mai discreta la copiat...acuma asta e.Marea e puterea Ta Doamne.laughing deci si pe mine era sa ma prinda de mai multe ori copiind si am scapat.si mereu dupa teste mai spun asta si colegii stiu ca am copiat putinbig grin. data viitoare scrieti pe banca cu creionul si punete langa geam, asa nu o sa observe:->