| justme4yours a întrebat:

Hey! azi am intrat pe id celei mai bune prietene ale mele si m-am uitat in conversatiile ei cu prietenul meu, si am vazut ca aseara au pus un pariu: daca prietena mea se impaca cu fostul ei prieten, actualul meu prieten o sa o... si i-a spus ei sa nu imi zica nimic mie. si ea a acceptat, ce sa fac? sa ii intreb ce e cu pariu? sa ma cert cu ei? sunt asa confuza

Răspuns Câştigător
| bngthtbx a răspuns:

In cazul asta nu numai ca sunt mincinosi dar sunt si niste tradatori. el, clar, daca a pus pariu ca o. inseamna ca isi doreste sa o! si ea e si mai vinovata. Nu cred ca mai are sens sa vorbesti cu nici unul dintre ei. poate ca daca doar iti ascundea o chestie pentru ca a fost rugata putea fi iertata dar sa si puna pariu pe asa o chestie. urat rau din partea lor. oricat de greu ar fi trebuie sa pui capat chestiei asteia. Nu temerita nici'unu!

3 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Sa ii lasi in pace, sa te faci ca ploua si sa o iei mai usor cu ei.

| Bubuxx a răspuns:

In cauzl asa ea iti demonstreza ca nu iti e prietena asa de buna cum vrea sa para, si el e un tip iresponsabil si care nu te merita, sfatul meu incearca sa te indepartezi ce astfel de persoane care nu merita respect.Sunt niste MINCINOSI si TRADATORI.

| Isabellpink a răspuns:

Sa te desparti de el este cel mai bun lucru si sa o scoti din viata ta si pe prietena ta pentru ca prin comportamentul ei s-a dovedit a fi cea mai proasta c**Va happy!