Salut! Sunt de acord cu Depress.S-a folosit de tine.Stie ca il placi si asa face rost de note bune.Ti-ar placea daca, la facultate, s-ar intra pe baza notelor de la scoala si el ar avea media mai mare decat tine pentru ca tu i-ai dat 10 si ti-ar lua locul?
Vezi, nu e ok.Va mai face si alte dati asa. Daca nu te invita in oras, data viitoare da-i mai mica decat merita, sa se compenseze.
De ce punem raul inainte? Cativa dintre noi suntem mai mari decat majoritatea de pe TPU si avem mai multa experienta.Chestiile romantice din filme se intampla dor in 0, 0001% din cazuri in realitate.
Da-ne de stire cum a iesit.
Da...chiar ca am fost praf. Mi-a multumit etc. A doua zi nici nu m-a bagat in seama. Dar cel mai bine e ca testele inca sunt la mine si nu i le-am dat profei.
Salut! Ma bucur ca te-ai desteptat in al 12-lea ceas.
Esti praf de tot adica never sa nu mai faci ce ai facut adica isi da seama ca il placi si ca o sa faci totul ca sa ajungi la SUFLETELUL LUI CARE PROFITA DE FETELE AMOREZATE
Daca iti place de el si nu e indiferent fata de tine, de ce nu? Daca e indiferent fata de tine si are o atitudine urita cind nu are nevoie de serviciile tale atunci il ignori si tu.
beausingurlamasamea întreabă: