Saraca! Ai luat-o prea din scurt, asadar lasa-i timp sa se gandeasca. Poate peste un timp va vrea sa fiti impreuna dupa ce a gandit situatia la rece.
Sunt de parere ca te-a refuzat intr-un mod politicos. Ramaneti prieteni, daca ea asa considera si e bine si asa.
Stiu, am inteles dar azi a inceput sa-mi scrie din nou si intr-un mod mai ciudat mai,, tandru'' as putea spune.
A fi amic cu o fata este una, a fi iubitul ei este cu totul altceva. Momentan ea nu s-a indragostit de tine astfel incat sa accepte o relatie cu tine, dar doreste sa fiti amici in continuare, ceea ce nu-i putin lucru.
Daca ea ti-a cerut sa ramaneti prieteni, acesta este un pas spre legarea unei relatii frumoase si durabile.Ai rabdare, acest lucru se va realiza cat de curand.
Si ea te place doar ca nu poate sa-ti fie iubita din prima impresioneaz-o cu ceva sau poate ea crede ca tu nu o placi drept iubita ci drept amica si atunci ar trebui sa-i mai explici odata. cred ca e mai mult varianta a2a,oricum tu incearca
Pai, nu risti nu castigi.
Atunci risca. unora le place riscul altora nu, de unde hamsterii mei turbati sa stiu eu ca iti place sau nu riscul.