Uite,ca anomilull are data asta dreptate! Imi place!
Uneori asfel de oameni pot avea un suflet de aur, pentru ca au trecut prin clipe grele!
In alta ordine de idei... pregateste masa si da cu pumnul in ea ca nu a iesit Ray userul anului, dar a fost pe podium.Vezi ca nu fie masa de birou, si nici cea de la bar!= ))
Cine a iesit?
Si eu vreau sa stiu, sper ca nu violetta
Salotanul
Nu pot deschide
Trist..nu înțeleg cum se face votarea..doar oameni fără farmec au câștigat
Totuși duc întâlnirea până la cap și îi zic că mi-a părut bine că acceptat și ramanem amici.
Nu e de judecat fata ca daca ar fi pus poze cu scaunul de rotile pe Tinder nu ar fi abordat-o nimeni.
Orice om merita sa aiba o interactiune sociala si romantica indiferent de starea in care se afla.
M-as aseza la masa cu ea, as sta de vorba cu ea pe diferite subiecte si cand se termina intalnirea as duce-o acasa si as avea o serie de gesturi romantice cu ea:sa ii mangai si sa ii tin capul pe bratele mele si cateva sarutari.
- te duci foarte frumos și te faci că NU observi că e în scaunul cu rotile.
- stai la masă cu ea și discuți exact cum e normală
- NU spui nimic de ea că e în scaun cu rotile
- la sfârșit TU o ajuți și o duci unde stă acasă și îi ZÂMBEȘTI
Cam așa ar fi o întâlnire cu una în scaun cu rotile.
După aia discuți cu ea pe internet foarte frumos.
Bro, as incerca sa nu se simta prost, m as comporta normal si dupa as vorbi cu ea doar prin mesaje pana cand probabil nu mai vorbim deloc
M-as duce acasa fara sa mai vorbesc cu ea si as fi mai atent data viitoare cu cine imi dau intalnire
A revenit Vergi cu intrebari ca in vremurile bune. Mi-era dor de asa intrebari.
Mersi frate respect