| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey baieti, ati fi in stare vreodata sa va inselati sotia cu femeia de serviciu de la job?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Dacă m-aș apuca de înșelat, iar femeia de serviciu arată ok... Da.

15 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Nu pot nega faptul ca am avut mereu cel putin o colega de munca atractiva. Asta nu inseamna ca a trebuit sa ma omport ca un nesimtit si sa o cortez, respectiv sa ajung in pat cu ea. Nu este profesional si este contrarecomandat. Cine nu stie de ce, sa se documenteze, e un intreg alt subiect.

Daca mai analizezi si nivelul ierarhic, de ce intrebi tocmai legat de femeia de serviciu? Macar daca intrebai si tu mai dificil, daca am face-o cu directoarea economica, cu nu stiu ce superioara? Ca unii poate chiar au fetishuri e genul. Chiar s-asa, nu se recomanda! A, daca nu mai esti in companie si tii legatura ca prieteni... merge!

Dar aici intervine marele IF: inselarea sotiei ( eu as pune problema chiar si a iubitei, prietenei). Cand faci asa ceva, trebuie sa intelegi ca practic relatia e compromisa ( de tine, de ea, ce mai conteaza? ti-e iti arde de cu totul altceva, nu sa repari/ sa mentii ceva puternic )

| darrio2007 a răspuns:

Hai, că iti revii, Verginico!

| Violleta2022 a răspuns:

Verginica, ai ramas frate fara inspiratie, daca iar ar revenit cu intrebarea asta, de acum 6 luni.

| J0B0MAT a răspuns:

Băieții da, probabil. Dar un bărbat adevărat nu înșeală.

| Hammurabi a răspuns:

Adică tu consideri că noi toți, ăștia pe care ne întrebi tu, avem soții mai nasoale decât femeia de serviciu de la job? laughing

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru Hammurabi):

La jobul tau ai femei de servici nasoale? la noi e tanara, sexy, supla

| Hammurabi a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Tânără, sexy, suplă... nu prea am întâlnit așa femei de serviciu. (poate în filme)
Doar așa, vârsta a doua și peste 90 kg. laughing

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru Hammurabi):

Seful meu nu accepta babaciuni pe post de femei de serviciu, ai fi surprins cate fete tinere au venit la interviu, aici femeia de servici are salariu cat al unui medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu rolling on the floor
Nici dacă ar lucra la NASA nu ar conta, si nu mi.as înșela nevasta.

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru anonim_4396):

Inseamna ca faci parte din categoria SCLAVUL SOTIEI

| anonim_4396 a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Nu am Men soțielaughing Dar dacă as avea as iubi-o doar pe ea,eu sunt mai OLDSKULL,nu îmi bat joc de cineva cand o iubesc,asta nu ma face sa fiu sclavul ei,sunt un tip dintr-o bucata,când spun o chestie e litera de lege,nu am dat acest răspuns sa impresionez,asa sunt construit eu ca om sa iubesc pe cine ma iubește, nu sa o fac sa sufere pentru nimic în lume. Eu când iubesc,o fac cu mult patos,nu sunt psihopat ca alții sa îmi bat joc de oameni. Dacă nu m-as înțelege bine cu ea,si as fi în pragul de a ma desparți de ea /divorța, da,probabil as face-o, altfel, niciodată, pentru nimic în lume! Este foarte greu sa găsești pe cineva în ziua de azi sa te iubească pentru ceea ce ești, nu pentru cine ești! Ce sa faci!? Sa dai cu piciorul unei astfel de posibilități rarisime!? Asta m-ar face să fiu ca toți ceilalți.
Eu m-am născut sa fiu simplu și diferit/original, nu sa fiu copy-paste ca,, efectul turmei".
Niciodată nu as aceasta sa fiu sclavul nimănui, asta ar însemna ca sunt nefericit, și ca sunt într-o relație greșităbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Nu as insela-o cu nimeni, fie ea cat de frumoasa.

Răspuns utilizator avertizat
| StefanIlAreMare a răspuns:

Da, eu ma consider ca un fel de arab am mai multe femei. Asa sunt toti care se respecta

| 3824060673 a răspuns:

Iubitele din generală