Daca e o dragoste adevarata si nu una de ochii lumii evident ca nu o poti insela.
Nici n-aş încerca.
Nu există să nu mă pot vedea cu ea un an întreg. Planeta Pământ nu e chiar aşa de mare şi în secolul ăsta ai cu ce ajunge.
Nu aş sta un an inactiv sexual sub nicio formă însă nici nu aş înşela-o. Pur şi simplu aş căuta soluţii să ne vedem.
Asta e o gogoriţă că "nu te poţi întâlni". Şi la închisoare dacă ar fi şi tot poţi. Nu există "nu pot" în cazul ăsta ci doar "vreau", "nu vreau" şi "preţ de cost".
Numai bine.
Daca ea ar fi persoana aceea, singura cu care sa imi doresc sa fiu toata viata indiferent cine m-ar ispiti, careia sa simt ca-i "apartin", nu m-ar lasa inima sa merg cu altcineva. Sunt rare cazurile in care ar putea ea sa nu ma insele, pentru ca ar trebui sa fie o persoana tare atragatoare si ar ispiti ceva masculi acolo unde e. Dar in cazul asta oare am accepta noi sa stam asa departe un an? Nu rabdarea mea e cu semnul intrebarii. Ci: de ce doi oameni care ar fi in stare s a se astepte un an ar accepta sa stea un an despartiti?
Si un an de zile faci laba? dragostea e dragoste si tarfele sunt tarfe...ce legatura are una cu cealalta? intrebarea mea e alta...tu chiar crezi ca ea te asteapta pe tine?
Nu as putea. poate vreo 2 saptamani ar merge daca nu e cine stie unde, dar daca mai stiu ca e si in alta tara sau asa...clar nu...
Da dc nu depinde de sitatie si de genu lui.de multe ori se intampla sa insele atunci cand este corupt/a de un prieten/a in sensul ca fa ma ca si ea/el face.foarte rar se intampla sa nu insele
Evident. Ești bărbat (sau băiat, după caz). La dracu, eu mi-am înșelat-o că n-am văzut-o o săptămână și ceva. Bine, practic era vina ei că n-avea motiv să nu iasă. Și tot nu sunt mândru
boy_cristi întreabă: