Diferenta dintre un obsedat si un tip interesant consta in cat de atragator e barbatul. Daca e atragator poate sa faca ce vrea el, sa le pipaie, sa le agate cu replici cretine, sa le puna piedica, etc. In schimb, daca e urat si neingrijit e suficient sa spuna un "Buna" si va fi etichetat ca si obsedat. Ca asa functioneaza femeile...
Dumnezeu stie e vor femeiile, amin, eu nu stiu, sincer n-am chef sa aflu ca ele se cunosc si ce urasc
Eu te vreau pe tine.
Te cred
"esti buna" ii zici dupa ce te-ai lamurit ca e buna, de preferat dupa prima partida.
"ce ti-as face" nu ii spui deloc.Ii faci!
"ce fundulet" e ok pe un ring de dans si ai verde sa ii simti fundul dar si aici ar merge sa o tachinezi gen : "Ce fundulet jucaus ai. si eu care ma gandeam ca numai rochia ti-l face asa" BUM, i-ai stranit si curiozitatea. Bafta!
Unde? intre sani?
Incorect. In kk
Mai, depinde si din partea cui vin textele astea. Nu toate sunt la fel... Eu, de exemplu urasc sa primesc complimente Intr-adevar, fazele astea cu "ce ti-as face" sunt de cocalari. Depinde de fata.
Adica daca iti exprimi parerea si dorinta la modul cel mai sincer "ce ti-as face" inseamna ca esti cocalar?
Daca te duci la ele cu texte de cocalar, cum ai spus tu acolo, normal ca le dezgusti. Daca nu le acorzi prea multa atentie, iar se enerveaza pentru ca ele sufera dupa atentie.
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: