Cand nu am chef sa ma dau la ele pot zice asta, si asa vor cam multe numai sa astepte de la ei sa fie trase, ele de ce nu fac abordari ee.
Hai ca toti sunteti smecheri. Nu se cade ca o fata sa faca abordari, un baiat trebuie sa abordeze fata.
Dar toti suntem oameni pana la urma si ele pot vorbi, mie mi-ar placea sa ma abordeze o fata o felicit pentru asta. Vorba aia cauti si nu gasesti dar daca te gaseste e mai bine.
Da, dar si cand fata abordeaza, si, daca este respinsa. De ce cand o fata abordeaza un baiat este respinsa si nu este apreciata?
Pentru ca nu nimereste un om bun de seama ei, iar baietii buni sunt respinsi cand incearca sa abordeze fetele.
Ei, iata asa nimeriti si baietii si fetele, de aceea se pierde curaj din ambele parti. Cati ani ai? Sper sa nu te superi ta te intreb.
23 fac pe 1 aprilie, tu?
Multi inainte! Eu sunt ceva mai mare, am domnisoara, ceva cu mult mai mica ca tine. Si fata mea este exact ca si tine. Nu gaseste un amic pe masura ei.
Ii pune capac cineva pana la urma.
Nu se stie, ca este tare capoasa.
Atunci laso pe mana mea
Eeeee, asta depinde sa va cunoasteti voi, e mica ea de ani de 14 ani, dar te uimeste cum gandeste! S-a maturizat mult prea devreme din cauza mea a suferintelor mele. O poti gasi pe Facebook cu numele de Mirt Ioan(Maria).
Iti trimit un mesaj privat sa fi in alerta.
Mie? De ce? Nu ai gaasit pagina fetei mele?
Nu
Nu se poate. Scrie asa: Ioana Mart (Maria). Scuze am gresit eu prima data.
Ce poza are la profil?
Acum e mica la 18 ani atunci sa caute un prieten.
In poza de profil este chiar ea.
Stai, nu o judeca gresit, gandeste destul de bine la varsta ei, ea vrea deocamdata un amic de baza doar, nu are voie de pe acum si nu vrea nici ea sa se intalneasca cu baieti de pe acum. Ea deocamdata se tine de invatat. Te ia ea la intrebari! Iti face capul calendar! In realitate e timida pana se obisnuieste cu tine, si apoi te bate! Fata de alte fete ce intalnesc aici, fata mea pot spune ca e maicuta, e tare cuminte. Ea este baza casei mele!
Dar nu accepta prieteni mi-ar conveni sa vorbesc cu ea oricum.
Accepta, dar asa la distanta! E periculoasa, ii plac artele martiale. Ia vezi ce poza de coperta are! Ai gasit-o?
Are o haina roz cu litere negre nu stiu dar imi convine sa vb cu ea nu pot sa fiu intro relatie cu o minora la o vorba nu strica zic eu. Nu ma lasa sa trimit cerere.
Da ea este. Nu-in asa ce este frumoasa? De ce sa nu-ti dea voie sa iti dea cerere de prietenie? Atunci cauta-ma pe mine pe Facebook. Mirt Daniela numele meu, la poza de profil il am pe Isus cazut in genunchi, cu capul aplecat spre pamant cu fata in jos, tine palna stanga pe jos, iar cu mana dreapta tine Crucea langa El; la poza de coperta, il am pe isus, care duce Crucea pe spate singur pe un deal, il lumina soarelui.
Nu vrea nici ea relatatie de iubire de pe acum! Uraste PAB-ul, discoteca, e fata cuminte retrasa la locul ei, nu se zbenguie, uneori e prea comoda, alta data prea repezita. Dar ia incearca sa o superi! o! E fata mea, ma mandresc cu ea.
Mie nu imi place, dar eu nu judec dupa aparente nici eu nu ma vad intro relatie mai ales la ce vremuri sunt acum imi vad de treaba mea imi place asa cum o duc in momentul de fata.
Accepta cererea mea.
Ce anume nu iti place? Si normal, la ce fete sunt. Mai ales ce fete intalnesc eu aici numai cat vorbesc, care deja fac sex mai mici de varste ca fata mea, altele deja fac avort! Nu este bine deloc! Pe mine m-ai gasit per Facebook? Probabil nu-ti place de fata mea, nu-i nimica.
Am trimis cerere la profilul tau.
Stai ca inca nu sunt pe facebook, stai sa intru, ca acum stau numai aici. Daca stau pe amandoua odata, imi merge foarte greu pc-ul meu lenes.
Lasa ca nu e nimic dar pot vorbi nu e problema.
Esti cumva pe Facebook cu numele de Florin Constantin? Ai la poza de coperta o masinuta camion? Si poza de profil cu scris CAUTION?
Da. E un autotren cisterna de la shell.
Gata, te-am gasit si vorbim deja.
Cand tu vorbesti despre un subiect interesant, ce implica inteligenta, intelegerea precum si gandirea, si ii ceri si parerea domnitei. Iar aceasta iti da ca replica un raspuns monosilabic. Da, poate n-o pot numi inabordabila, ci mai degraba ignoranta...
Mai mult ca sigur tu ai facut referire la o problema de natura sentimentala, iar psihologia femeii spune ca aceasta este inabordabila din 3 motive:
1) uraste persoana cu care comunica.
2) nu detine cunostintele necesare, pentru a se ridica la nivelul subiectului dezbatut in discutia respectiva,
3) Persoana este indiferenta, prin urmare ignoranta.
Buna, si te astepti ca baietii sa zica acum adevarul? Trebuie sa fie nu stiu cum sa-ti zica secretele lor! Baietii sunt smecheri, ca sa nu stie fetele de ce sa se fereasca din partea lor! Cu totii sunt vulpoi!
Nu toti au aceleasi trasaturi asa cum nici ele nu sunt toate din acelasi soi.
Da, aici ai dreptate intr-un fel.
Nu exista asa ceva. Orice fata o poti cuceri daca vrei.Subliniez daca vrei.
ღღsvetykღღ întreabă:
AlexiaIordache întreabă: