Mie nu imi place, dar eu nu judec dupa aparente nici eu nu ma vad intro relatie mai ales la ce vremuri sunt acum imi vad de treaba mea imi place asa cum o duc in momentul de fata.
Ce anume nu iti place? Si normal, la ce fete sunt. Mai ales ce fete intalnesc eu aici numai cat vorbesc, care deja fac sex mai mici de varste ca fata mea, altele deja fac avort! Nu este bine deloc! Pe mine m-ai gasit per Facebook? Probabil nu-ti place de fata mea, nu-i nimica.
Stai ca inca nu sunt pe facebook, stai sa intru, ca acum stau numai aici. Daca stau pe amandoua odata, imi merge foarte greu pc-ul meu lenes.
Esti cumva pe Facebook cu numele de Florin Constantin? Ai la poza de coperta o masinuta camion? Si poza de profil cu scris CAUTION?
Nu exista asa ceva. Orice fata o poti cuceri daca vrei.Subliniez daca vrei.
Cand tu vorbesti despre un subiect interesant, ce implica inteligenta, intelegerea precum si gandirea, si ii ceri si parerea domnitei. Iar aceasta iti da ca replica un raspuns monosilabic. Da, poate n-o pot numi inabordabila, ci mai degraba ignoranta...
Mai mult ca sigur tu ai facut referire la o problema de natura sentimentala, iar psihologia femeii spune ca aceasta este inabordabila din 3 motive:
1) uraste persoana cu care comunica.
2) nu detine cunostintele necesare, pentru a se ridica la nivelul subiectului dezbatut in discutia respectiva,
3) Persoana este indiferenta, prin urmare ignoranta.
ღღsvetykღღ întreabă: