| PufyPufarina a întrebat:

Hey, baieti ..cat ar trebui sa dureze actul sexual pana la ejaculare sau cat va tine pe voi? Nu stiu daca m-am exprimat bine dar prietenului meu ii ia cam o ora. orice as face...e ok?

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Este normal, dar se intampla mai rar. Pe masura ce o sa se cunoasca mai bine si o sa se obisnuiasca cu partenera, o sa poata reduce durata, caci o sa faca miscari care vor grabi orgasmul lui. Mai bine mai mult decat mai putin. La mine dura peste o ora, am redus la 30/40 de minute.

27 răspunsuri:
| AccountDeleted a răspuns:

Se spune ca durata medie unui sex tine 5 minute. Dar o poti prelungi mai mult happy

| RAY a răspuns:

Un om nu poate mentine in erectie penisul o ora ar face infart, e ca daca as ridica la bara timp de o ra greutati fara o pauza, ejacularea se produce rapid la contactul vaginal, parerea mea pana ambi sunt satisfacuti sexual

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care totusi este adevarat ceea ce afirmi tu, cu toate ca sunt mai mult decat sceptic in privinta veridicitatii celor afirmate, ai putea fi printre putinele fiinte care pot afirma fara sa greseasca ca "l-au prins pe dumnezeu de un picior". rolling on the floor

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Ai pus ghilimele in locul gresit (ai putea fi printre putinele fiinte care pot afirma fara sa greseasca ca l-au prins pe dumnezeu de un,, picior" ) laughing)
Acum suna mai bine laughing

| ywar a răspuns:

"Ii ia cam o ora" - se scrie, analfabeta pamantului.

| kar1GaNNN a răspuns:

Depinde cat rezisti. laughing
In mod normal este de 10-15 minute.

Răspuns utilizator avertizat
| peperonies a răspuns:

Cam 2 ore asa.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Se zice ca, tine, in mod normal cam 5-10 minute, dar aici este vorba doar despre penetrare si ejacuare. Un act sexual complet este alcatuit din mai multe parti : prelodiul care dureaza in jur de 20 de minute, in care partenerii s excita intre ei, penetrarea, care dureaza intre 5-10 minute, dar, daca partenerului tau ii place sa mearga mai incet, dureaza ai mult, ejacuarea, si dupa aia, nu e obligatoriu sa va opriti, puteti sta unul peste altul, sa va sarutati, etc. De aceea dureaza o ora. Bafta!

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Codreanu_Anduta_1991):

5-10 min de sex efectiv? Femeie, imi e mila de tine laughing)

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

laughing))))))

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Codreanu_Anduta_1991):

Mi-e mila de tine domnita daca in cazul tau un preludiul sau un petting "meserias" dureaza atat de putin ne mai vorbind de sexul efectiv. Efectiv esti de compatimit. crying

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Deja suntem 2 cu aceeasi parere.Ce zici, o ajutam? laughing

| corbulalbrosu a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Trebuie sa-mi recunosc lipsa de perspicacitate cu privire la amplasarea ghilimelelor in cazul respectiv laughing Subscriu si eu deoarece sunt genul de om altruist as ajuta-o/consilia-o (bineinteles in pat) gratuit pe domnita pentru a intelege si ea ce inseamna un "mascul" alpha. laughing

| corbulalbrosu a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Se pare ca partenerul domnitei Codreanu_Anduta_1991 activeaza in "grupa mica", dar biata femeie neavand (deocamdata) termen de comparatie il considera ca fiind un "zmeu". rolling on the floor

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Multumesc... laughing))

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Codreanu_Anduta_1991):

Esti o fata de nota 10+ thumbs up

Heii,si eu mi-am oferit ajutorul, astept multumiri laughing

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

laughing))))))

Da, intr-adevar, trebuie sa iti multumesc cel mai mult, daca te ajuta, uita-te in oglinda si multumeste-ti singur, daca nu vrei sa te injur in toate limbile. laughing))

Iti plac limbile? Si mieeee laughing

laughing)))) In cazul asta, nu imi mai plac niciodata. Ba, tu nu mai lasi lumea in pace ah? laughing)

Pana ma duc la masa imi propuneam sa bat la cap pe cineva, si na, ce sa fac daca esti o victima din intamplare laughing Lasa ca plec la serviciu si azi ai scapat laughing

Ai si serviciu, ah, bravo tie, si ce faci, bati oamenii, a cap, vad ca te pricepi la asta. Ma bucur ca am fost astazi una dintre nenumaratele tale ''victime'' laughing))))

| cameleonu05 a răspuns:

Bun golanu, statistic e intre 7 si 14 minute partida perfect da nah fiecare cu ale lui.

| TeoImpuls a răspuns:

Ar trebui sa iti pui o punga pe cap daca ii ia atat de mult laughing

| PufyPufarina explică (pentru TeoImpuls):

Mda ..trebuia sa faca cineva si o gluma proasta