| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey baieti, cum ati proceda daca intr-o zi vine la voi acasa amanta sa va spuna ca este insarcinata si ca vrea sa pastreze copilul si sa isi ceara drepturiile. Cum explicati sotiei?

Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Amanta care rămâne însărcinată în mileniul 3, nu este amantă. Este diavoliță! Este cea mai de jos speță umană de sex feminin!
A crede ca femeie că poți obliga un bărbat să te ia de nevastă dacă îi faci un copil, iertare, nu are nici creier de găină. Și o găină este mai inteligentă.
Așa auzim de cazuri de nou născuți la tomberon, abandonați prin maternitate, omorâți.
Astfel de exemplare feminine ar trebui internate la psihiatrie.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vorbesc cu un medic care face testele de paternitate sa minta spunand ca nu imi apartine mie, o spaga si amanta ramane cu amintirea, eu castig si nevasta naiba stie ce fac cu ea

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Sofer a răspuns:

Ce sa ii mai explice. Își face bagajele și zboară direct la amanta.

| rapandula a răspuns:

Pai, m-as converti religia la musulman. Dupa as veni la sotie sa-i spun ca sunt musulman cu o iubire foarte mare fata de Allah. I-as spune sa se converteasca si ea, i-as prezenta anumite idei care ar face-o sa accepte, plus de dragul iubirii. Si dupa toate astea i-as prezenta-o pe a doua iubita care va deveni sotie. As avea o scuza atunci. Le-as face cadouri amandoua, ceva... habar n-am, care sa le fac sa se simta bine.
Acum na, fictiv vorbind. N-am sa ajung in ipostaza aia, dar daca m-as trezi dintr-o data in corpul altuia in situația asta probabil ca as încerca schema asta.

| CiprianZisSpartanu a răspuns:

Baga-i o fenta ca in Mortal Kombat si ii faci avort moca apoi o impachetezi si o trimiti in Bangladesh. Simplu