| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey baieti, cum ati reacționa atunci când ieșiți cu o fata și ea va marturiseste ca s-a culcat cu 100 de bărbați?

Răspuns Câştigător
| TimberWolf a răspuns:

Ma astept sa castig premiul ''101 dalmatieni'' sau ceva de genul sau sa castig sansa de a juca in serialul ala 101.

15 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Cum, n-au sarit inca feministele/progresistele sa ne explice cu ton certator ca trecutul nu conteaza?! Sunt in stare de soc!winking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca dupa 100 de barbati ma alege pe mine e o treaba.

| Simpatic a răspuns:

As intreba-o daca pe numele de scena nu o mai cheama cumva si sandra romain sau Jasmine Rouge

pentru ca doar Jasmine Rouge iti lase urme de rujwinking

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut verginica! Imi pare rau dar nu pot sa te ajut! Stay strong?

| vasileparnaie a răspuns:

Toaleta publica frate

| Cosmin3412 a răspuns:

Nu vreau sa fiu ipocrit, dar cu trendul asta de feministe si libertine chiar e un numar mic.
Chestia e ca niciodată nu ar recunoaște numărul exact, aia de o noapte sau aventurile nu le pun la calcul niciodată. In general fetele care nu au avut relații stabile de ani de zile, e foarte ușor sa ajunga la numărul asta.
Gândește-te dacă fata începe viața sexuală la 15 ani cum e moda si ajunge la 25, fara relații stabile. Daca face doar odata pe luna sex cu cineva tot depășește 100 indivizi până la 25 de ani.
Totusi lăsând judecata la i parte, eu personal prefer să-mi spună adevărul si il accept, decât să-mi spună ca sunt al 3-lea cum fac majoritatea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin3412):

Exista si femei care, atunci cand nu au relatii, stau in banca lor.

| Cosmin3412 a răspuns (pentru anonim_4396):

Exista femei* 1 la un milion si aia probabil prea bătrână sa de gândească la relații. Sau nu au timp de relații.
Si cat timp crezi ca rezista sa stea in banca lor? Zi-mi cat ai stat tu in banca ta fără relație?

Sunt virgina la 28 de ani

Daca e asa cum spui, atunci esti una la 10 milioane.
Bvo tie, eu am dat exemplu de fetele din ziua de azi. Ca tine nu sunt raritați. Din ce religie faci parte?

Din niciuna. Nu cred in dumnezeu.

Pur si simplu nu s-a intamplat. Asa a fost sa fie. Studii, munca. Mna.

Nu e nimic rau. Bvo tie. Sper sa ai parte de un barbat care sa merite asta.

| DoctorInFemei a răspuns:

Iubeste o, apoi bateo

| Markos1111 a răspuns:

In afara faptului ca m as gândi ca vine nr. 101 bănuiesc ca mi ar trebui si ceva $ extra la minelaughing