| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey baieti, cum ati reactionat cand v-ati insurat iar la nunta voastra nu au venit parintii pentru ca nu le place de iubita voastra? V-ati distrat oricum sau ati avut mustrari de constiinta? Intrebare valabila si pentru fete

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca baiatul a hotarat sa se insoare si este fericit cu femeia iubita, nu conteaza nici prezenta parintilor si nici parerea lor, ca atare petrecerea va fi multa mai frumoasa fara ei.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Un tip cu 2 fete si nevasta imi spunea ca o sa ma insor si vine la nunta mea, apoi o sa rada de mine (spunand inca un prost isi pune capat alaturi de femeie) stii tu nu libertate etc. I-am zis, nu o sa ai placerea asta, burlac instarit.

| J0B0MAT a răspuns:

Mi s-ar părea cel mai de prost gust lucru, să nu vină părinții la nuntă. Ei trebuie să fie alături de copilul lor, chiar dacă nu le place alegerea pe care o face.

| Goete a răspuns:

Eu daca nu vin parintii ña nunt mea, nu merg nici eu. Raman cu ei la ei acasa si merg dimineata dupa nevasta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu m-am insurat.
Revin atunci cu un raspuns.hee hee

Răspuns utilizator avertizat
| CorneliuN a răspuns:

Eu de exemplu m-aș distra, la mine relatia cu parintii nu e puternica. Si ar fi alegerea lor daca ar vrea sa vina sau nu