De ce ai face sex neprotejat daca nu vrei copii?
cam incep sa aiba probleme de logica dilemele tale de la un timp.
Mai schimba pastila. Tema asta cu femeile nebune care vor copil o tot folosesti de cateva zile si devine plictisitor.
Aș termina treaba liniștit și m-aș duce la farmacie de unde aș lua pastila de a doua zi pe care i-aș băga-o pe gât După care aș mai da vreo câteva numere...
Radem,glumim dar in Romania sunt multe fete care fac treaba asta.
In aceasta situatie as continua actul sexual ca efectiv nu prea ai cum sa o scoti imediat pe moment ca daca se pune cu fundu pe tine e aproape imposibil sa o scoti daca o scoti risti sa te ranesti.
Iar dupa aceea m as desparti de ea ca nu e bine sa stai intr-o relatie cu astfel de femei, ca o sa te joace pe degete toata viata.
Ah si stai sa vezi ca mai sunt unele fete care inteapa prexervativele cu scobitori ca sa ramana insarcinate.
As pune ultimii bani stransi la un loc si as cumpara o motocicleta Honda CBR600RR. Fiind un individ minimalist, mi-as impacheta toate lucrurile intr-o geanta de luat pe umar si as demara cu viteza de 270 kilometri/ora pe care o atinge motocicleta catre alta tara. Cred ca gestionez situatia bine, pareri?
Dar cred ca multe iau băieților cătușe dinacelea cu puf, cică romantic, dar e pentru a nu puteaprj forță să o scoată la timp și uite bebe
Situatia va fi gestionata in trei. Prima data tu dupa ea si dupa copilu si invatam ca exista si durex