O duc la doctor, cu forța dacă este nevoie să se trateze pentru gaze intestinale.
Iar, dacă suntem în oraș, o iau de la masă și plecăm de acolo!
Ziceai ca esti un el, acum mi-ai confirmat
o doamna nu ar fi creat un astfel de scenariu
Eu am intalnit numai baieti care fac asta si apoi se amuza de cat de porci sunt.
Sunt foarte tari intrebarile lui, te fac sa razi copios.
Din fericire, exista mai multe tipuri de umor.In cazul de fata, pentru mine e inexistent.
Vergenico,ma dezamagesti! ti-ai pierdut din farmec.
Nu mai dileme la birou, cu seful tau? sau locul unde iti faci cumparaturi? Nu mai faci plecaciuni in fata utilzatorilor cand te insipira intr-o postare?
iti dau eu una.Mergeam pe strada.Inaintea mea doi oameni, barbat si femeie. Femeia avea un saculet de cartofi intr-o mana, in cealata o sacosa sau o geanta mai mareBarbatul cu mainele in buzunare.Era unul langa altul.Credeam ca sunt impreuna si ma gandeam ce ar zice Verginica al nostru despre aceasta situatie! Uite ce nesimtit cum o lasa pe femeie sa care...si o pui de un topic.si in gandul tau ii multumesti pentru inspiratie.Dar la un moment dat barbatul a luat-o pe o alta straduta.
Fara plecaciuni pentru mine, da?
Face asta doar pentru ca ea are impresia ca nu o sa observe nimeni. Daca ii spui ca se observa atunci o sa se rusineze si nu o sa mai faca asta
Eu,daca as fi fost in locul dumitale i as fi luat mancarea de la bot si i as spune,, DACA TE MAI BESESTI NU MAI MANCI NIMIC!"
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Curiozitațibărbați întreabă: