| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey baieti, cum reacționați atunci când va ordona soțiile sa mergeți sa cumpărați pulpe de pui, iar când ajungeți acasă va face scandal monstru ca le-ați adus congelate si ca o sa ii ia mult timp sa le dezghețe si ea moare de foame?

6 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Păi da femeia are dreptate cu Adevărat 100%la100%.

Ia specificat destul de clar ce are de cumpărat de loat pentru a pregăti o mâncare!

Ce i-a zis? Pulpele de pui! Nu i-a zis să cumpere Pulpele de pui congelate! doar nu este un copil să nu aibe atâta habar ce are de făcut!, este un adult, nu copil!

| Kufu95 a răspuns:

Îi spun să se ducă să își cumpere singură de acum încolo, asta în cazul în care nu ar fi specificat cum să fie, dar dacă mi-ar fi spus, mi-aș cerut scuze și m-aș fi dus să cumpăr decongelate.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

O inviti la restaurant!

| gzaharia a răspuns:

Cei beta cucks o sa se supuna ca niste sclavi ce sunt si o invita sa manance afara sau de duc iar sa cumpere, proaspat. Daca nu intrebi direct cu cine crede ea ca vorbeste si cat despre cumparaturi pentru ce, cate, cum, esti deja pierdut si-ti meriti soarta de sclav.

| RAY a răspuns:

Vaginul le poate desgheta rapid )))))

| Fatamuntilor a răspuns:

Mi se pare normal ca sotia sa se supere.
isi ia un risc cand isi trimite barbatul la cumparaturi, deci vina e juma=juma ca si barbatul mananca.