Probabil aș pune-o să spele și prezervativul "după" și să-l pună la uscat.
Tot pentru economie,
Ma intorc pe cealalta parte.
Cand am vise tampite si sforai, de obicei.
De obligat nu are cum sa-l oblige, ca nu-i copil mic sa-i bage in gura cu forta.
Multi gatim mancare mai multa, care poate fii mancata la 2-3 mese, pe care nu le-as numi resturi.
Hai bă Verginică, fii și tu eco.
Mâncarea e mâncare, doar nu o scoate din gunoi sa o pună pe masă. Nu-mi place risipa, deci nu m-ar deranja.
Cati misogini pe intrebarea asta!
In multe familii se gatesete si pe doua zile, mai ales si femeia lucreaza.
Baieti, hai sa dezvalui un secret/ truc pe care multe gospodine il folosesc adesea.Din asazisele,, resturi'' se pot face alt fel de mancare.E greu de aticipat fix umarul de portii asfel incat sa nu ramna deloc.Si ce te faci daca friptura este asa de buna incat mai vrei o portie?
Munciti amandoi pentru mancarea aia, de sa arunci banii la gunoi!
beausingurlamasamea întreabă: