| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey baieti cum reactionati în situația asta disperată?
Sunteți insurat si hotărâți cu soția ca e timpul sa mai dați cu lavabila pe pereți pentru ca s-au urâțit. Cum voi considerați ca femeile acum sunt independente și nu mai e nevoie sa le protejam o puneți pe soția voastră sa dea cu lavabila jumătate de apartament iar cealalta jumătate o faceți voi, ca sa fie egalitate. După o jumătate de ora de când v-ați apucat, vine în vizita socrul vostru și în momentul în care a intrat în casa și și-a văzut fiica murdară de lavabila și cu pensula în mana, s-a făcut roșu la fata, a luat pensula din mana fiicei lui, a venit repede spre voi și a dai cu piciorul în scara pe care stăteați voi. Scara s-a rupt iar voi ați căzut și v-ați lovit rău la spate, iar tatăl ei va da peste cap cu pensula și striga tare pe geam ca sunteți o rușine pentru genul masculin, ca îndrăzniți sa o puneți pe fiica lui pe care a ținut-o în puf sa facă treburi murdare în loc sa fiți bărbat adevărat și sa va ocupați voi de treaba asta.
Cum ati gestiona situația asta?

10 răspunsuri:
| anjellique a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbiti cu sotia si sa discute ea cu tatal dansei sa ii explice si sa rezolve. Standardele astea cu rolurile de gen sunt irelevante si invechite. Conteaza de fiecare persoana cum este si ce lucruri alege sa faca in casa si trebuiesc stabilite intre parteneri aceste lucruri. Nu este rusinos sa dai cu lavabila in casa sau orice daca asa vrei tu.

| Furnicuta000 a răspuns:

Un tata adevarat nu face asa, un tata adevarat e mandru ca fata lui se descurca sa varuiasca niste pereti, pana la urma nu sparge lemne, doar picteaza niste pereti

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru anjellique):

"Standardele astea cu rolurile de gen sunt irelevante si invechite."
Asta vreți voi să credeți.

| simplaexistenta a răspuns:

Taica-miu ar fi fost mândru ca stiu sa spoiesc

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru Furnicuta000):

Cred ca glumesti, nu?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nevasta mea a da singura cu lavabila 2 camere...

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru suntserios):

Si tu ai stat ca spectator?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Făceam de mâncare

| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca taica-miu lua el pensula si se apuca sa zugraveasca mai departe, fericit ca poate sa ajute alaturi de ginere, asa cum a facut intotdeauna.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! Mi as cere scuze de la stapana!?