anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey baieti!big grin Voi cand ii spuneti "te iubesc" iubitei? Adica la cat timp de cand sunteti impreuna? big grin Eu sunt cu un baiat de aproape o luna si nu mi-a spus pana acum asa ceva, dar nici eu luibig grin Totusi, este foarte afectuos cu mine si imi da de inteles ca tine mult la mine.
Voi ce credeti?big grin

Răspuns Câştigător
| alecsalecs a răspuns:

Mai draga mea si cu iubirea asta este o arta! Nu te poti juca asa cu acest cuvint dupa bunul plac doar pentru ca suna bine! cind spui la cineva Te iubesc! Trebuie sa vina din suflet si sa simti din toata inima acest sentiment atit de frumos si care este baza umanitatii acestei lumi! Cind incepi sa iubesti pe cineva cu adevarat nu vine asa peste noapte dupa o zi frumoasa sau mai stiu eu ce!
Cind incepi sa iubesti pe cineva cu adevarat vine dupa o perioada in care cei doi trec prin intamplari frumoase si mai putin frumoase si depasesc orice obtacol cu bine ce le sta in calea fericirii celor doi ok? Asa ca nu ti face griji iti va spune si acest cuvint cel mai frumos din lume atunci cind nici nu te vei astepta te asgur si iti garantez! Pana atunci fiti fericiti!
Si ai grija de el si de tine!
Fundita?

14 răspunsuri:
| Diia94 a răspuns:

Stii e greu sa spui "te iubesc", important e sa-ti demonstreze asta.Ok, astepti sa-ti spuna, dar poate ii este nu teama ...nu stiu cumm sa-ti zic, un sentiment aiurea. Dar spune-i tu! Daca zici ca e afectuos cu tine, fa tu pasul.No sa regretiwinking Parerea mea.

| anonimuul94 a răspuns:

Buna parerea mea ca nu iti zice inca pentru ca nu vrea a para disperat si sa te sperie desi tzio arata va astepta ca tu sa-i spui bafta

| dan1989 a răspuns:

Nu trebuie sa treaca o anumita perioada pentru a ii spune ca il/o iubesti...o faci atunci cand simti cu adevarat

| alecsalecs a răspuns:

Si sa ti mai dau un sfat cind iti va spune te iubesc
sa nu i spui in secunda urmatoare sa creada ca ii spui doar pentru ca si el ti a spus ok?

| Dumitrică_Florin_1991 a răspuns:

Noi ne-am zis dupa 1 an jumate, eu cu prietena

| Gogu06 a răspuns:

eu i-am zis dupa mi-a facut oral, cred ca i-am zis de 30 de ori numa in timpu actului.

| crysu20 a răspuns:

Nu are cum sa te iubeasca dupa o luna, Daca iti spune asta inseamna ca minte.Pana sa ajunga sa te iubeasca mai este mult, prima oara iti place de o fata, dupa aia esti indragostit de ea, si abia dupa aia poti zice ca iubesti, dar asta dupa vreo 6 luni parerea mea, cand deja sti ce obiceiuri are, ce o deranjeaza, ce o supara, cum o inveselesti.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru crysu20):

Dupa 6 luni? Ti-a intrat o capusa-n creier? Dupa 6 luni deja ajungi la crescut copii.La 2-3 luni se zice naiba nu la juma` de anlaughing

| PeterMan a răspuns:

Eu i-am spus iubitei in prima zi. De fapt, i-am zis cu 3 zile inainte sa fim imreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DirectDinBerceni92):

Uita-te man la mesaje

| andreyfox93 a răspuns:

eu cred.,.,., ca are destul de multe emotii in a spune te iubesc,, dar crede-ma cand o va face, o sa depaseask momentul si o sa iti spuna de multe, multe, multe ori...,.,!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru alecsalecs):

Multumesc pentru sfat! kiss

| alecsalecs a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa Va iubiti muult si sa aveti grija unul de altul
numai bine si multumesc pentru fundita!

Răspuns utilizator avertizat