| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey baieti daca iubita voastra v-ar face cadou un tricou cu faţa ei pe el, l-ati purta in public?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Rup relatia, ce crezi ma ca ma faci de ras pe mine? Asa i-as zice chiar daca suna ciudat

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu am asa ceva, as purta un tricou pe care scrie sfarsitul umanitati e in curand sper sa nu dau iar de voi in iad ca ma sinucid

| corbulalbrosu a răspuns:

Depinde,... de mai multe aspecte.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

99.9% din trico aiele pe care le-am primit, ori nici nu-mi vin bine, si stau in fundul dulapului (daca or mai fi acolo), ori le-am purtat la garaj, si in prezent sunt carpe, sau tot 'de rele'.
Dar sincer, nici la garaj n-as lua un tricou cu fata cuiva pe el. Cu atat mai putin cu fata iubitei, cand urmeaza sa ma sterg de tricou.
Deci, nu. Si sper ca ea m-ar cunoaste suficient incat sa nu ma ia cu d'astea.

| OnuOnulică a răspuns:

Error 404 "iubită" not found. Si da, aș purta atâta timp cât ar arâta aceeptabil.

| sofisis a răspuns:

Eu i-as face mai degraba o pereche de bozeri cu fata mea pe ei laughing))
Nu, nu cred ca o persoana, baiat sau fata, ar purta in public un tricou cu fata partenerului pe el.

| Oana92 a răspuns:

Nu sunt baiat, dar eu nici nu mi-as pune fata pe un tricou nici nu as purta un tricou cu fata iubitului meu pe ea laughing Porti tricouri simple, cu mesaj, cu trupa preferata sau cu un personaj, dar nu cu fata partenerului, e penibil! laughing

| gemeni6226 a răspuns:

Eu nu sunt baiat dar pot sa zic clar ca e o prostie, eu nu as cere nimanui asa ceva si nici nu as da asa ceva la un barbat nici acum nici cind am fost fata.E ceva absurd. Daca un barbat te iubeste nu are nevoie sa trimbiteze acest lucru tine de intimitatea sufletului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai grave probleme cu capul ca sa oferi un astfel de cadou si sa te astepti ca partenerul sa il poarte.

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce rău ești. Am primit și eu unul și chiar a fost folositor. Acum e puțin găurit prin zona gurii ei, cred că am șoareci pe undeva.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Nu big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Iridescent a răspuns:

Exista riscul sa pari un psihopat si obsedat.Ai arata mai mult ca un potential violator.Deci nu.

| Xuny a răspuns:

De ce nu?! Daca iti place cu adevarat sa nu.ti fie rusine sa.l porti.winking