Daca iubesti cu adevarat, nu ai cum sa o inseli. Cei care inseala, cu siguranta nu stiu ce vor/cauta, si nu fac decat sa isi bata joc de sentimentele persoanei iubite.
Daca ai patit asa ceva iti inteleg supararea dar sa stii ca fetele inseala, nu stiu multe putine dar sunt. Si baietii la fel. Stiu o fata care a fost cu un baiat vreo 5 ani si stateau intr-un apartament cu niste prieteni si dupa 5 ani fata l-a parasit pe baiat si s-a combinat cu unul dintre prietenii din apartament si totodata relatia lor incepuse inainte de a termina cu primul iubit. Ce zici de asta? Cum ai putea sa o caracterizezi? Te las pe tine sa o faci.
Referitor la intrebarea ta de ce insala baietii?
De ce?
Din diverse motive : monotonia in viata de cuplu, apare altcineva in viata si te poti indragosti de el/ea pur si simplu. Daca ma refer strict la baieti stii cum sunt, la ei trebuie sa fie trecute cat mai multe in CV. Stiu ca ultima partea o sa iti para urata rau dar eu ti-am zis cum sunt unii baieti.
Asta e pentru a incerca ceva nou...nu ca o iubim pe "amanta" da pentru a incerca ceva nou... funda?
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: