| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey baieti, iar m-am certat cu sefu din cauza ca nu am fost productiv dar am avut o dilema care m-a agitat si nu reuseam sa imi gasesc locul. Ce ati face in situatia asta: va intalniti cu amanta si ea are coronavirus si va infecteaza si pe voi, suna la dsp si trebuie sa stea ea si voi in izolare cu ea pentru ca sunteti monitorizati. Cum explicati sotiei aceasta situatie?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

S-ar prinde ca nu merg acasa ceva e murdar la mijloc. Detectarea virusului te livreaza direct la domiciliu nu unde s-a detectat virusul. Daca nu simt nimic pentru ea bag divort si plec cu amanta e usor si corect asa

| RAY a răspuns:

Ma inchid cu ea 14 zile la izolare laughing
laughing daca vrei o anunti si pe nevasta lui patronul tau si o faceti in grup, hai ca vin si eu, din empatie vin sa sufar cu voi

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu cred ca este vina sefului tau, ar trebui sa te inteleaga mai mult, sa stie cand este vorba despre lucruri serioase, ca dilema asta. Rusine lui.

Dar sa nu te superi pe el, nu a stiut.

| Sofer a răspuns:

Draga mea soție! Am luat covid de la verișoara mea când am fost în vizita la ea și nu am știut și acum trebuie sa stau la izolare împreună cu ea.

| Pabibabum09 a răspuns:

O situație bolnăvicioasă, intr-adevăr.

| Ghengbeng18381 a răspuns:

Poate ca soția are dreptate și ar trebui sa lași amantele