| Reioooo a întrebat:

Hey baieti! Mai spuneti-mi si mie. cum ar trebui sa fie o fata ca so placeti? neaparat slaba? are ceva daca e un pic grasa? desteapta? chestii din astea... si aspect fizic si felu de a fi...

19 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

La naiba da.Mi-ar place o fata mai grasuta ca seara in pat cu ea as face si sala si sex.Mai multe castiguri la acelasi pret!

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Sunt fata ca si tine, dar iti raspund din experienta. Baietii nu apreciaza neaparat numa fetele slabe, ci fetele care stiu sa se puna in valoare. Trebuie sa-ti alegi niste haine in functie de calitatile tale, care sa-ti puna partile mai frumoase in evidenta si sa-si ascunda defectele. Oricum, unii baieti prefera fetele cu forme, si nu-i deranjeaza fetele cu 3-4 kilograme in plus. Chestia e sa incepi sa te iubesti pe tine asa cum esti ca sa poti fi iubita de altii. Totul incepe din interiorul tau.
Succes!

| CrazySoursD a răspuns:

Fiecare om are parerea lui, idealul propriu...Cei care sunt mai grasuti, normal ca se gandesc ca in fata fetelor slabute n-au nicio sansa si normal, trag spre cele plinute.Nu trebuie sa apreciezi baiatul care te ia doar pentru corp, ci pentru ce esti...Trebuie sa-ti creezi tu stilul propriu, sa ai personalitate, sa spui ce gandesti si simti si restul vine de la sine.

| NeimaginabilA a răspuns:

IMO(sunt baiat)
Mie i-mi plac tomboy...
nu am chef de feminitati, frumuseti sau chestii similare.
Nu-mi prea pasa daca o fata e grasuta sau slaba, daca e prea grasa atunci mergem la alergat. Nu vad grasimea un asa mare obstacol incat ar trebui sa distruga o relatie (acum nu ma refer la americanii de 300 de kile).
Binenteles, majoritatea fetelelor sunt destul de destepte dar nu au tupeul s-arate ca sunt, si cele ce au tupeu, nu au minte...
Asa ca eu as prefera una care le are pe amandoua.
O alta problema este ca majoritatea fetelor vorbesc multe porcarii si nu fac mai nimic, problema nu este ca vorbesc mult ci ca nu vorbesc nimic folositor.
Totusi, cel mai mare lucru care ma deranjeaza la fete este obsesia lor fata de frumusete.
Eu prefer fete care arata sterse, fara niciun sclipici sau farduri(nici macar natural), cusururile de pe fetele lor este un oarecum plus deoarece arata greutatea vietii lor. Acest lucru inspira un oarecum respect si arata ca nu e oricine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Esti extraterestru? laughing

| NeimaginabilA a răspuns (pentru anonim_4396):

Uhmmm, care sunt motivele pentru care as fi?

| RAY a răspuns:

In primul rand sa nu fie ca 90% din fetele din Romania si ca alea 10 % sper ca team lamurit

| NeimaginabilA a răspuns (pentru RAY):

I-mi place raspunsul tau, scurt si la subiect +

| neutrino a răspuns:

Sa stie putina gramatica...

| NeimaginabilA a răspuns (pentru neutrino):

Depinde ce vrei sa zici prin asta, nici eu nu pot prea multa gramatica deoarece nu-s din Romania...

| ilovei a răspuns:

Nu sunt baiat, insa cunosc baieti care nu se uita la aspectul fizic.nu conteaza daca e grasa sau slaba.conteaza sa va intelegeti.sunt fete plinute, dar extrem de destepte si sufletiste. sunt fete slabute, care umbla cu mai multi baietibig grin. eu nu cred ca e important aspectul fizic chiar deloc, conteaza sa va iubiti si sa va intelegetibig grin

Răspuns utilizator avertizat
| Reioooo explică:

Multumesc tuturor >big grin

| Resh47 a răspuns:

Trebuie doar sa fie pe placul tau.