Refuzand am nega natura noastra.
Pe langa normele sociale de azi., avem acelasi creier ca acum zeci de mii de ani urma setat pe principii biologice e reproducere. Sexul cu mai multe femele rezulta in sanse mai mari de a duce mai departe genele.
Dar esti o fiinta constienta, eu am mancat acum dupa 5 luni doua cornuri cu ciocolată,a fost vina mea nu dau vina pe biologie, stramosi, eu cred ca multi nu stiu ce inseamna fii resposabil, pentru cateva clipe de fericire iti lasi nevasta, copii, inseamna ca degeaba am evoluat si suntem conștienți
Tinand cont ca riscul de infectie cu o boala sexuala e mare posibil as accepta daca imi arata actele cu analizele la zi altfel nu. Daca as avea nevasta la fel analize sa vad ca e intreaga apoi o penetrez.
Absolut, şi asta pentru că, sustin ei, stă în natura lor. În acele momente se identifică cu animalele.
Când se plictisesc, revin pe site şi dintr-o dată se transformă în fiinte intelectuale, devin nişte filozofi. Un soi de "intelectuali de rasă " De data aceasta se bazează pe ratiune şi nu pe instinct. O ratiune prin care, de regulă, îsi manifestă nemultumirea fată de femei. După care acced la ironizarea, contestarea, blamarea femeilor folosindu-se de nişte argumente nefondate(absurde) pentru a-şi evidentia frustrarea.
Mă... crec ține mult de cât de puternică ai conștința. Adică eu ca femeie să fiu pusă într-o astfel de situație nu aș putea că mi-ar fi rușine după să mai merg să dau ochii cu soțul + că atunci când iubesc nici nu mai vreau pe altcineva, oricine ar fi
Scumpa doamna viata e scurta, de ce sa ne limitam?
și dacă e scurtă ce? nu înseamnă că am o viață mai bună dacă am lista de bărbați mai lungă. Am alte moduri s-o apreciez care-mi țin și conștiința întreagă
Nope, s-au dat la mine fete si cand eram singur si nu le-am acceptat, da, in ochii smecherilor sunt un mare fraier ca am ratat ce am ratat dar eu unul nu pot, nu ma lasa constiinta sa fac asta, nu pot sa fac sex cu o necunoscuta sau cu o fata oarecare daca nu simt ceva pentru ea si acum ca am prietena de o bucata de vreme chiar nu as accepta asa ceva si am 2 mari motive:
1: Nu pot sa fac asta, imi iubesc prietena si sunt de parere ca asta ar fi cea mai urata treaba ce as putea sa o fac, nici eu nu m-as ierta daca as face asta.
2: Cum s-ar simti ea? Ma pun in locul ei saaau, sa ma gandesc doar la mine, cum multi o fac, e mai usor sa pun problema asa, eu cum as reactiona daca as fi un barbat fidel si dintr-odata sa aflu ca ea s-a culcat cu altul? Nu conteaza ca e unul, ca sunt 10, odata ce faci treaba asta deja esti o persoana oribila.
Persoana aia cu care esti s-ar putea sa tina foarte mult la tine, cum s-ar simti daca ar afla ca tu, care esti perfect pentru ea ai reusit sa faci o fapta ca aia?
Daca iubesti pe cineva cu adevarat nu exista tentatii, fratilor, am cunoscut o gramada de baieti care plangeau ca i-au parasit prietenele lor si nu mai vor sa tina legatura, cand i-am intrebat de motiv ' apai vezi, m-am culcat cu alta '... scuza-ma, la ce te asteptai dupa o treaba de asta?
Eu unul tin foarte mult la relatia mea dar daca ar fi sa aflu ca m-a inselat cu altul stii cum zboara? Nu, nu ar fi cazul de inselare din partea nimanui pentru ca intr-adevar tinem foarte mult unul la celalalt, nu ne certam, ne intelegem bine, ne potrivim foarte bine si suntem egali, stim sa ne distram si sa ne purtam ca niste copii mici dar stim sa fim responsabili si cu capul pe umeri cand situatia o cere, totusi, dupa cum am zis, treaba cu inselatul ar incheia relatia, tolerez orice greseala, suntem oameni, este normal sa gresim, nu suntem perfecti dar treaba cu inselatul, nu este o greseala, este o alegere, se face cu intentie.
Inca o treaba, nu prea-mi plac oamenii ce inseala dar parca ii dispretuiesc mai tare pe cei ce stiu ca daca se baga vor strica o relatie sau mai rau, o casnicie...
Eu consider ca omul are auto control si se poate controla,tu un hedoist mann,mie nu-mi place hedoismul,a trai clipa inseamna starea de pace interioara nu sa iti satisfaci partea animalica, multi ani am fost un hedoist dar este o cale care aduce suferința, nu ca detin eu vreun adv dar prefer sa iubesc o fata si sa am o stare pe pace, liniste vesnica, nu una de curvar hedoista, traieste clipa in pace, auto controlu ne separa de o insecta
Depinde cat de mult iti iubesti sotia si cat de inteligent esti, ca nu merita pentru nimic in lume sa-ti risti casnicia si familia pentru cateva ore de sex cu niste parasute, indiferent cat vi se pare voua, de irestibile.
Asta este scuza omului slab sau a boului, care nu da doi bani pe ceea ce are acasa.
Voi mereu faceti parasute fetele mai frumoase si mai tinere ca voi. invidia si rautatea asta intre femei...
domnisoara cele 5 ore petrecute cu o astfel de domnisoara pot deveni cele mai dulci 5 ore din viata ta
Nu-i adevarat, am fost intotdeauna dreapta si cinstita si nu am generalizat, cum faci tu acum.
In ce priveste timpul petrecut cu o curva si marea fericire care te podideste in cele 5 ore, sunt complet inutile si nu merita, daca iti distruge 50 de ani de viata fericita, alaturi de un om minunat.
Probabil ca nu ti-ai intalnit jumatatea si nu ai habar cum este sa iubesti cu tot sufletul si trupul, doar 1 singura persoana, care iti ofera totul!
Stai sa vezi acum câți băieți fidelii o sa îți răspunda
Tipic masculin indiferent cât de buna e soția, tot nu ar fi suficent
Slabe șanse sa găsești unul cu picioarele pe pământ si sa zica nu
Daca-ti iubesti sotia, te vei gandi de doua ori rima sa faci greseala. Dar problemele apar dupa. Nu-ti mai,, cureti'' constiinta cate zile vei mai avea.
Pace
Iti spun cu mana pe inima, fara sa ma cred un degenerat sau o erectiune. P**** ca a prietenei mele nu o sa fie niciunde . In pirmul rand ai acea voce interioara pe nume,, constiinta,, daca nu o ai, esti un esec. Si plus ca daca sotia ta o sa vrea sa faca la fel, tu o sa faci mare scandal, nu?
Ey de aceea majoritatea barbatilor raman singuri pana la si 30 de ani si ajung sa se casatoreasca cu cineva fix asa luat la graba doar sa nu fie singur stii cum e.
Atata timp cat eu nu aflu daca ma inseala, nu ma doare. daca eu as inselao in secunda 2, de ce saßi fac scandal, egalitate in relatie. eu voi ramane burlac pe viata pentru ca nu imi asum povara unei casnici
Depinde acum de gandirea fiecaruia,tu ti-ai raspuns deja singur la intrebare.Ce pot sa iti spun, parerile sunt impartite, altii o fac, altii nu o fac, eu cunosc si pro si contra.
Si daca tu ai afla ca sotia a facut acelasi lucru cu 2 barbati si tu i-ai fost fidel? Sincer...mi-e mila de sotia ta pentru ca nu stie ce are la usa.
Apropo, nimic nu ramane secret.
Nu am sotie, intrebarea este una generala. eu raman burlac pe viata pentru ca nu imi asum povara unei casnicii
Tii frica de resposabilitati
Da frate
Eu nu pot spune ca e bine sau rau ceea ce faci,dar,eu cred nu stiu,ca cu toti avem nevoie de iubire,este implinirea emoționala omului, asa vei avea doar clipe provizori de placere, asta da dependență si intri intr-un ciclu, uite de cand am vazut ca corpul meu cere masturbare numai am mai facut, pentru ca e doar animalul din mine, partea rea
Ca raspunsul tau sa fie cu adevarat sincer pune intrebarea pentru barbatii care au cel putin 5-6 ani de relatie in momentul de fata merge si de la 3 ani in sus da 5 e nr perfect
linarkfts întreabă: