| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey baieti, toata saptamana am dezbatut cu seful meu aceasta dilema dar nu am ajuns la un numitor comun asa ca i-am promis sefului ca ma voi sfatui cu voi iar luni la tigara ajungem la o concluzie. Deci baietii care aveti iubite grase si implicit mai grase ca voi (voi fiind slabi) cum faceti sex? Doar in pozitia misionarului adica voi deasupra ei? Eu alta solutie nu gasesc si nici seful, ea sa stea deasupra nu e ok ca va sufoca. Mai este varianta capra? Voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Pun pariu ca nu le intra ciolanu in rezervor la cat de grase sant

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum se cheama pozitia respectiva dar am vazut ca o practica marocanii. Amandoi stau pe o parte fata in fata iar femeia ridica un picior in sus ca sa poata barbatul sa se puna cu ambele picioare intre picioarele ei pentru a o putea alimenta.

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru anonim_4396):

Interesanta perspectiva, ai asistat live la o asa scena?

| anonim_4396 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

As vrea eu laughing
Intra aici sa descoperi arta sexului cu cei 163.000 de romanasi care isi impart fanteziile sexuale prin videoclipuri scurte sau care cauta aventuri gratis de o noapte lunga si fierbinte https://t.me/joinchat/WVln2LVbGWAw48vI
Da.i click pe poza de profil a grupului si du.te la "media". Vei sta zile intregi cu ochii holbati tu si seful tau la minunatiile romanilor laughing

| AndreeaWTS a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Frate, cât de grase îți imaginezi?
1, 60 m și 160 kg?
Că dacă are 1, 60 m și 75 kg (ceea ce înseamnă destul de grasă) ar trebui să fi slab ca o radiografie ca să te pună în pericol. laughing