| andreea_6939 a întrebat:

Hey baieti! voi chiar puteti sa suferiti?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa e, eu am suferit dar s-a terminat pentru ca nu mai am de gand sa ma las pagubas chiar daca acea suferinta va fi acolo dar nu asa adanca ca inainte.

| Mao a răspuns:

Orice fiinţă ce posedă suflet poate suferi şi SUFERĂ. Întrebările de acest gen sunt pur şi simplu stupide. happy Crezi că numai fetele au inimă?

| Laviy a răspuns:

Da, chiar pot suferi si baietiiwinking Ce? Crezi ca ei nu au sentimente?

| xXx_6966 a răspuns:

Ce intrebare prosteasca,,, da ce baietii nu sunt oameni?
normal ca si baietii sufera. uneori chiar mai mult decat fetele.doar ca baietii pot trce mai repede peste asta decat fetele.

| Crixy a răspuns:

Desi la o prima impresie pare ca nu, dar raspunsul este DA, chiar si mai mult decat voi fetele.Depinde de baiat acum, unii ascund bine din orgoliu masculin altii sufera mai vizibil. Daca nu aveai mai mult de 14 ani te luam in ras cu intrebarea asta.Si noi baietii suntem oameni, si ca toti oamenii... avem sentimente.

| Lucasion a răspuns:

Bineinteles ca da mai ales cand o vezi pe iubita cu altu bine daca esti nepasator nu suferi deloc

| terroristul a răspuns:

Desigur ca si noi suferim...doar ca unii dintre noi stiu sa ascunda aceasta suferinta dar, in majoritatea cazurilor dupa o relatie serioasa un baiat sufera mai mult ca o fata ...Asta o stiu din prooprie experienta. bafta!

| cLauDeLux a răspuns:

S-au facut studii si s-a demonstrat ca in unele cazuri baietii chiar sufera mai mult decat fetele.