Fiecare face ce vrea. Fata desteapta. Isi traieste viata. E la varsta la care cearsafurile primeaza.
Ca ce chestie sa ii invadez intimitatea?
Nu este vorba de situatia mea, este un exemplu adunat din intrebarile de aici unde constat cu ingrijorare si frica faptul ca cuplurile isi dezvaluie unu altuia parola de fb, yahoo, mess, etc, sper ca intrebare sa vina in ajutor si sa alarmeze partenerii ca acest lucru NU este ok. Eu sunt constient ca NU am dreptul nici macar sa ating telefonul partenerului sau macar sa indraznesc a intreba ce face ea prin tari straine sau cu prietenii in oras, NU este treaba mea.
Din punctul meu de vedere e o chestie imatura. Dar mi se rupe de ce fac cuplurile, sincer.
Asm vazut cu ochii mei deja desi nu e mai ipotetic cazul, ce sa fac m-am enervat am injurat-o de toti sfinti cati sunt in calendar? 700 cred si de toti zeii, si am mers cu greu mai departe, femeile stau cu beta provideri din compromis, cu alfa stau din iubire pentru a doar alfa le atrage fizic, ceea ce inseamna ca o mica parte din masculi sunt iubiti cu adevarat cam 20% sa spun asa,asta e adevarul, si aia imi jura si pe dumnezeu ca ma iubeste desi sunt ateu amuzanta chestie stiu, barbati in scimb iubesc in prima relatie, a doua cu adearat apoi devin reci, indiferenti si tot ele se plang aiurea, mai bine singur decat cu o pacoste pe cap parerea mea, apropo recomand filmul das experiment, multa bafta
Trecutul e trecut. daca la moment e cu tine si nu mai are nimic cu acel tip, nu conteaza.
Eu in locul iubitului NU as judeca fata pentru ca sunt constient si de acord ca omul NU este proiectat sa fie monogam
Nu stiu altcineva cum ar reactiona, dar eu m-as certa cu prietena, poate nu m-as separa, dar de certat cu siguranta. Nu respect astfel de fete si recomand fetelor sa nu faca pe viitor asa. Sunt baieti slabi de inima care pot sa faca prostii diverse.