| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey baieti, voua va place sa dati sperante aiurea fetelor indragostite de voi? Ma refer: le bagati in seama intr-o zi si va apropiati de ele, iar pe urma nu le dati nici un semn? Mie imi place pentru ca asa imi dau seama cat de disperate sunt unele.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Nu cred ca de majoritatea barbatilor sunt multe disperate, de fapt doar de o minoritate din lumea masculina, nu-mi place sa dau sperante nimanui ca n-am nici de ce da dar in fine man tu imi citesti raspunsurile? fetele nu plac majoritatea barbatilor e asa greu de inteles? faza cu indragosteala e in filme le alea lacrimogene in care ea frumoasa iubeste unu pentru carcaterul lui

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Doar sa le dau incredere in ele si sa le fac sa inteleaga cum stau lucrurule.

| Lawliet14 a răspuns:

Eu nu imi bat joc de suflete. Nu cred c-am dat sperante aiurea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt disperate,doar naive.Vor si ele, ca si tine de exemplu, sa fie iubite, si poate li se pare ca baiatul care le da speranta e tiparul lor.
Si ca sa raspund, eu nu fac asta.
"Disperate"cica, urat ce ai zis.

| Axde a răspuns:

Cred ca tu esti ala cu,, strabatutul ceareafurilor". Din raspunsurile tale mi-am dat seama de viziunea ta, referitor la aceasta categorie, si nu ma mira deloc fantezia ta.
Cat despre intrebare sa stii ca niciun barbat adevarat si stapan pe sine nu ar face asta, indiferent care ar fi scopul. Ai grija ca s-ar putea intr-o zi sa se intoarca roata cand te astepti mai putin si sa fii tu bataia de joc a vreunei tipe. Grow up!

Întrebări similare