Exteriorul contează, în sensul să fie îngrijit.
Acuma pe bune, nu toţi au pretenţii de fotomodele pentru o relaţie stabilă, că-şi dau seama că nu prea au ce vorbi cu ele.
E bine să, ai ce vorbi cu o fată, să te înţelegi cu ea şi să răspundă la gesturi afective, să nu fie rece.
Să zâmbească ştii tu' felu ăla de-a fi al femeilor când se simt iubite.
Să nu-şi bată joc de tine când tu i-ai pus sufletul pe tavă.
Dacă nu-i place ceva, mai bine să-ţi zică decât să te vorbească pe la spate cu prietenele sau cu alţii, deci să fie discretă, în ce priveşte relaţia şi eventualele probleme ce apar.
Pe scurt
Să radieze de bucurie şi iubire şi să-i contamineze şi pe cei din jur.
Nu-mi pasa, incepe sa-mi placa viata asa cum e traind in singuratate, totul e numai al meu si sunt stapan pe toate deciziile. Nu ma tem de infidelitate si nici frica nu mi-e ca nimeni nu ma va ingropa dupa ce voi muri.
Exterior: nu ma intereseaza
interior: am pretentia sa aiba ambii rinichi
ps: baietii apreciaza fetele sigure pe ele si fetele naturale si spontane, cu simtul umorului. Exteriorul nu prea conteaza cand e vorba de relatii serioase. Multa bafta
Parcă am vorbi de haine,nu de femei. Cât de încuiat să fii, ca să-ţi stabileşti dinainte cum să fie şi cum să nu fie o fată. De parcă îţi faci lista de acasă cu calităti, după care mergi prin baruri şi cauţi.
Ori îţi place ori nu, decizia o iei la momentul de faţă, fără să ai vreun termen de comparaţie.
O fata nu e o haina pe care o poti intoarce si pe fata si pe spate, si pe interior si pe exterior. Totusi, vorbind in termenii tai, o fata trebuie a fie fata si pe exterior si pe interior.
Clodmod întreabă:
anonim_4396 întreabă: