| alinagyo a întrebat:

Hey baietii eu am 17 ani si vreau sa va intreb :cum vreti sa fie o fata de varsta mea pentru a fi impreuna cu ea?, daca puteti sa o descrieti in cateva cuvinte(minim5).

7 răspunsuri:
| eurynomus a răspuns:

Asa cum esti u! Speciala, simpatica si inteligenta, o fiinta cu care oricine ar vrea sa fie :*

| BonneLess a răspuns:

Eu daca as fi baiat as alege una buna, frumoasa, desteapta, dar niciodata una care pune intrebari stupide pe TPU.

| Liviucu a răspuns:

Foarte copilaroasa si blonduta. Ah, si mult mult bun simt. happy

| ImLost a răspuns:

Eu iti spun cum este fata pe care o iubesc.
Cuminte, inteligenta, Simpla sa fie si putin frumoasa si aia e.

| Adi69 a răspuns:

Pentru mine aspectul conteaza foarte putin vreau doar sa fie afectoasa cu mine si fidela asta e tot.

| Teodorh a răspuns:

Aia nu poate fi descris in cuvinte draga mea happy Fiecare are o atractie anume spre un gen de fete...Nu poti afla ce e in mintea fiecaruia, e imposibil, trebuie sa aflii tu ce fel de fete ii plac..Sau incearca sa il faci sa iti spuna ca te place, sau invers happy

| alinagyo explică (pentru Teodorh):

Teodorh, nu este vorba despre mine eu doar incerc asa sa aflu ce e in mintea baietilor, sunt constienta ca nu toti gandesc la fel si percep fetele fiecare in modul lui, de aceea si am pus intrebarea asta, pentru a afla mai multe puncte de vedere, sper sa intelegi si sa nu ma mai iei peste picior cu "draga mea", bine? Si in al doilea rand e plictiseala prea mare acasa si imi mai pierd si eu vremea pe aici.happy

Întrebări similare