Pai cand nu e grasa dar nici slaba,cand are fund atragator,sani frumosi, fata draguta, par frumos etc.Adica cand e foarte frumoasa,si ai vrea sa stai cu ea, dar mojoritatea cand spun "bunaciune" se gandesc cum ar fi sa faca sex cu ea, dar nu mereu.
Funda?
O bunaciune pentru mine inseamna, o fata care arata foarte bine, o fata cu forme apetisante, o fata cu care n-as petrece mai mult de o noapte.
Eu ca fata stiu, deoarece orice fata stie, cand ii spui unei fete bunaciune inseamna ca e "buna" adica arata bine, are"cur" mare, bombat sani mari etc. Corp, sti u. :p
Cand un baiat zice despre o fata ca este o,,bunaciune,, inseamna ca si-ar dori sa faca sex cu ea.Ea este o fata frumoasa cu forme:tatele sa fie mari dar sa nu fie pline de grasime, fundul sa fie bombat dar nu neaparat foarte mare, sa fie frumoasa la fata, sa fie ingrijita si sa se imbrace sexy, ea sa nu fie nici grasa nici slaba inclinand mai mult spre slaba. Sper ca te-am ajutat!
Noi baieti avem o calitate f speciala pe care voi fetele nu o puteti intelege ne putem da seama pe loc de sufletu ei :-s si cand spunem ca e o bunaciune e buna la suflet simplu nu? )