| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey bajetzii v-ar placea daca iubita voastra ar fi topita dupa voi si ar fi de acord cu orice ati spune si cu gasca voastra de prieteni sa fie prietena cu absolut toti neindraznind sa aiba parere diferita fata de ei?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Sa imi dau acordul ca ea sa fie pramatia tuturor si sa faca gang bank ca in filmele xxx? Mai bine ii impusc pe toti si plec linistit sa dorm

9 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sa nu aiba o parere diferita? Nu, as scapa de ea. Nu caut persoane care sa ma faca sa ma cred mai destept decat sunt.
Sunt destul de increzut eu, nu am nevoie de un animal de companie care sa creada la fel de tare in ideile mele.
Pana si pisica mea are pareri diferite, de la un om as avea pretentii.

| Eireann a răspuns:

Eu sunt fata dar nu prea as avea ce vorbi cu un barbat care e mereu de accord cu mine si adopta imediat opiniile mele. Daca se intelege cu prietenii mei e super dar daca se preface ca e de accord cu ei doar ca sa fie acceptat nu e ok. Vreau sa ma sustina cand am o idee buna si sa ma tempereze cand am o idee proasta dar sa inteleaga si "agree to disagree".

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru Eireann):

Nu numai ca se intelege cu ei, vreau sa zic ca in preajma lor este intr-un extaz exagerat, ii se umfla venele pe frunte

| Eireann a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Dar el/ea are un grup de prieteni? Ca daca nu are e probabil entuziasm ca in sfarsit are sentiment de apartenenta si de asta e asa. Plus ca se teme ca daca cumva o sa exprime o parere diferita o sa fie dat afara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie topita după mine da, până într-un anumit punct sa fie de acord cu orice ii spun eu.
Nu as vrea sa dezvolte o obsesie fațã de mine încât dacă îi spun sa se arunce în fata trenului sa se sinucidă ea s-o și faca, pentru că nu e sănătos pentru binele ei și al meu, in plus sa nu fie nebuna, încât să aiba o mentalitate daca nu mă poate avea pe mine, sa mă omoare și pe ea la fel.

| Paul754880338 a răspuns:

Nu e nimic rau sa ai opinia ta, cum nu este de asemenea nimic rau sa fii de acord cu cei din jurul vostru, daca asta nu este disimulat si nu iti stirbeste personalitatea. Dar as sugera sa fii atenta, nu te transforma intr-un martir doar de dragul lui.

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru Paul754880338):

E dusa extrem cand e in grupul lui de prieteni si prietene da din coada ca o catelusa

| MarcelBoaba69 a răspuns:

Sincer sa fiu, iubita mea e foarte misto, doar ca daca fac manevre agresive pe cs incepe sa ma doara incheietura.

| MadonaRamona14 a răspuns:

Vrei sclav sau iubita?
esti aneu