| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey barbati insurati, este adevarat ca intr-o casnicie sotul si sotia se bat pe telecomanda?

Răspuns Câştigător
| Paracetamol0lol a răspuns:

Tata se bate cu parchetul pe telecomandă că de fiecare dată adoarme și o scapă pe jos rolling on the floor

9 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Nu.

| dullcat a răspuns:

Se mai poarta televiorul in conditiile in care afli ce vrei, stiri, etc de pe net? Valabil si pentru filme sau altele. Raspunsul e nu.Ar trebui sa existe momente in care amandoi sotii vizioneaza ceva, plus momente in care fiecare vizioneaza altceva, poate separat sau simultan, unul la laptop si altul la tv.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ca sunt televizoare la care poti folosi 2-3 telecomenzi.

Apoi, in ziua de azi fiecare are 2-3 televizoare in casa si fiecare priveste la alt televizor.

| sofisis a răspuns:

Nu.

| Hammurabi a răspuns:

Nu sunt însurat încă, dar am 2 televizoare în dormitor și amândouă sunt pe comandă vocală. Al meu pe vocea mea, al ei pe vocea ei,
Așa că, probabil, dacă vrea să schimbe canalul pe tv-ul meu, ar trebui să mă amenințe cu arma. laughing

| diDac a răspuns:

La dumbrava minunata in parc pe balansoar la 12 noaptea eu eram cu albert si le scuipam flegme la colegi in cap

| diDac a răspuns:

La dumbrava minunata in parc pe balansoar la 12 noaptea eu eram cu albert si le scuipam flegme la colegi in cap si mai faceam A MiMiR cu Shrek

| Sofer a răspuns:

In 2023 nu se mai bate nimeni pe telecomanda.

| ndrxw22 a răspuns:

Se bat cu telecomanda chiar