Nu conteaza de ce e indiferent.Conteaza ca e.Asta inseamna neseriozitate.Eu zic so termini cu el.
Nu ştiu. Eu zic să aştepţi să te bage el în seamă. Dacă tot stai şi-l presezi, nu rezolvi nimic, ba chiar devii obositoare şi atunci chiar nu-ţi va mai căuta compania.
Ce-ar fi sa lasati dracu facebooku si pozele si likeurile si sa luati contact cu lumea reala, has better graphics!
Eu cred ca daca l-ar fi interesat spunea ceva sa fim impreuna, dar totusi cred ca l-a interesat daca mi-a cerut numarul...nici nu stiu ce sa cred...
Nu vreau sa te jignesc sau sa te descurajez, dar e posibil sa nu-i fi placut modul tau de a vorbi, gindi, exprima.parerea mea e sa nu iei la suflet, ci dimpotriva sa-ti demonstrez bunele capacittai, plus sa arati impecabil, la sigur o sai atragi atentia :* pupic'
Poate este mai timid si nu este pregatit inca de o relatie adevarata! Tu trebuie sa astepti un pic, nu trebuie sa vada ca il placi, fi indiferenta, cand iti va scrie pe mess sau pe facebook raspunde-i, sau daca te suna raspunde-i, nu trebuie nici sa exagerezi cu indiferenta. Stii doar baiatul face primul pas
sper ca te-am ajutat
funda?
Te gandesti prea muilt la acest lucru, cea mai buna varianta este sa faci si tu pe neinteresata, la fel ca el.asteapta, ca tot el va veni la tine, sau te va aborda pe face, dar trebuie sa fii mai orgolioasa si sa nu pari atat de mult ca esti interesata de el. in general baietilor le plac lucrrile mai complicate si dificile.
asa ca fa si tu la fel ca el!
Ei bine dupa cum bine stii baietilor le este greu sa isi exprime sentimentele asa ca nu iti pierde sperantele dar nu imi mai scrie atat de multe salutari o sa creada ca esti o disperata fi tare nu te arata dezavantajata in fata lui iar daca are o prietena de care tu stiai si pe iel nu il intereseaza de tine fi indiferent pentru ca nu te merita da ca te-am putut ajuta cu ceva ma bucur
beausingurlamasamea întreabă: