Ioi... asa ceva e mai rar, de obicei e invers...
E nasol. parerea mea este ca daca o vei parasi va gasi pe cineva caruia poate nu o sa-i pese asa cum iti pasa tie, cine stie ce o sa faca mai departe, daca asta isi doreste neaparat.
Daca tii mult la ea vorbeste sincer si explica-i ca tu consideri ca e prea mica si ca trebuie sa mai astepte.
Incearca, daca nu merge... nu mai insista, cum au spus si ceilalti, nu e fata buna. Daca asta isi doreste mai bine ai lasa-o, daca nu sunteti impreuna de multi timp.
Daca nu exista nicio solutie care s-o faca sa se razgandeasca, atunci pune punct, nu te lasa in continuare santajat. Daca a fost alegerea ei sa isi vada de viata ei, pentru ca poate nu te merita.
Bafta multa!
P.S. Cred ca esti un baiat pe cinste!
Daca o iubesti n-are rost daca te implora ea nu e fata buna nu e de viitor
si daca se desparte de tine se duce la altusi pe ala nu o sa il intereseze si o sa o faca si o sa ii placa si pe urma o sa ajunga o C...a
scuze asa cred eu gaseste una buna pentru tine pari un baiat de treaba...
Daca te.ar parasi pentru asta, la varsta ei, inseamna ca e ceva in neregula cu ea si nu te iubeste atat pe cat spune. Mi se pare ciudat ca ea insista... Spune.i ca incerci sa o protejezi, dar de fapt. Nici nu cred ca mai e virgina daca face asa Sunt sigura, altfel nu ar insista atat si nu ti.ar spune ca te paraseste daca nu te culci cu ea. In scurt timp cred ca o sa ajunga rau.
Cum consideri tu, adica nu cred ca te iubeste, iti cere un lucru si daca nu o faci se desparte, vrea sa profite de tine. daca te iubea nu te santaja! eu cred ca e mai bine s-o lasi sa plece... datorita acestui fapt, santajului. a nu vrei sa te culci pa, crezi ca tine la tine? daca tinea nu iti mai spunea asa ceva.
Iubita ta de 15 ani nu prea gandeste,vad ca o faci tu in locul ei si e foarte bine. daca tu, ca baiat nu vrei sa te culci cu ea, nu o face.mai bine va despartiti s-ar putea mai tarziu sa afli ca asta face cu toti prietenii.
Ma eu sincer... scuze ca zic dar pare curva gagicata chiar daca o iubesti tu ea nu pare sa te iubeasca asa mult vorba lui lolly daca te iubea nu te santaja:-J eu zic sa ai o discutie sincera cu ea si sa-i spui ca are 15 ani e prea devreme tu o iubesti mult si etc si tu nu o vei face asa la o varsta frageda pentru ca este o prostie si daca tot cu despartitu o tine despartete de ea daca o iubesti presupun ca vrei o relatie de lunga durata, cu una ca ea care se desparte de tine ca nu o futzi nu exista asa ceva:-J
PS:ai uitat sa zici cati ani ai tu si de cand sunteti impreuna-.-
ii place la nebunie p**a
sincer
ar trebui sa te inteleaga daca nu vrei
desi esti baiat, te lasi rugat. Probabil tu consideri ca o relatie este mai mult decat sex, ceea ce este bine. Orikum, fata asta nu o sa ajunga bine peste ceva timp daca chiar ea propune asta
. parerea mea este sa faci ceea ce simti... depinde sh ce vrei s simti
Hey poate e insarcinata si nu stiu cu cine
si se culca cu tine si iti zice ca a ramas gravida.ce zici nu e o posibilitate
Dintre cei care ti-au raspuns,nu mi s`a parut nimic care sa duca la o concluzie. Eu cred ca face asa ca sa`si dea seama daca tu astepti doar asta de la ea. . Crede`ma. O fata n-are zice " Daca nu te culci cu mine,ne despartim! " -asta e replica unui baiat (majoritatea). :*
Asa ca. tot ce trebuie sa faci este sa-i spui asa : Bai, tu probabil faci asta ca sa vezi daca astept doar asta de la tine. Ei bine, nu! Nu astept asta pentru ca te iubesc si vreau sa fiu alaturi de tine.
Stii de ce am zis ca aceea este replica care o dau majoritatea baietilor? . Cand aveam 15 ani, acelasi lucru mi-a spus si baiatu` cu care eram de 4 ani si ca sa nu-l pierd,am facut`o, iar acum regret, mai ales ca a2-a zi mi-a dat papucii.
. Dar l`am uitat si acum mi`e foarte bine.
Mai alex e trist pentru tine, Deci daca nu vrei sa o randesti Am sa te ajut eu Vb noi o aduci intr-o seara o *** eu si N-u o sa ii mai trebuiasca sa o **** tu pentru ca o sa vina la mine dupa Si nu ma supar poti sa stai tu cu ea sa o iubesti sa o pupi eu doar sa o *** Dai tu o bere
Alex,fetei i-o fi somn...ce n-ai inteles? A zis ca vrea doar sa se culce cu tine! Fricoasa lume!
Hey,man nu face asta, sau incearca intr-o seara sa te dezbraci si vezi ce parere are, daca ea continua inseamna ca e.Dar sa nu o...doar te dezbraci oleaca :d
Parca ti-am mai zis: daca tu o ierti, urmatorul n-o mai iarta... daca ea vrea, fa-o!
Uite aici un baiat cinstit.nu ca altii, majoritatea alearga dupa asa ceva si daca o fata ii cere asta nu refuza, ma bucur ca mai exista si baieti cu picioarele pe pamant