| adrianajollie a întrebat:

Hey boys! ce ziceti v-ati uita la o fata care nu e cine stie ce ( ma refer la fizic ) dar are in schimb simtul umorului stie ce vrea de la viata si pe langa asta e inteligenta si spontanabatting eyelashes m? m?

11 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

Dragostea e in ochi celui care o priveste, cea ce e frumos pentru uni e urat pentru altii, cea ce e minutat pentru cineva e oribil pentru altcineva.
Eu personal am pus mereu pret pe inteligenta si caracter.

| forever4you a răspuns:

Nu sunt baiat dar daca as fi chiar nu as avea vreo problema daca nu ar avea anumite avantaje fizice pana la urma ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce are ia in cap nu daca are sau nu fund si sani ceea ce este ce'l mai cautat la o fata in ziua de astazi...

| User a răspuns:

Pana exista fete care le au pe toate, nu smug

| xxdd a răspuns:

Normal ca s-ar uita.
Mai sunt unii care nu se gandesc doar sa se laude ca "ce buna e". Aceia sunt cei mai buni si da, existawinking.
Stiu destui asa. :d

| adrianajollie explică:

App am intrebat din curiozitatehee hee

| nighter a răspuns:

Categoric. Ma atrag mai mult acestea decat aspectul fizic.

| Agentulx a răspuns:

Depinde, sanse sunt dragostea e oarba!
big grin
Sarbatori fericite!

| RMihai a răspuns:

Pai nu, sa aiba toatea astea + fizic frumos, una fara alta nu se poate te-am lamurit

| SEAL a răspuns:

Daca nu ma dor ochii da

| mariobucuresti a răspuns:

Daca fata respectiva nu e cat balena si nu are cosuri laughing DA m-as uita

| one a răspuns:

Daca fata respectiva nu e cat balena si nu are cosuri laughing DA m-as uita stii nici nu vreau o fata prea frumoasa ca poate e si fitoasa dar sa nu zic ca '' vai ce bunaciune am" ca mi-o iau in cap laughing