| mTz_9925 a întrebat:

Hey.buna.am 17 ani.sh sunt virgina. vreau sa incep o relatie sexula cu prietenul meu.sh mi. e cam frica.nu stiu cum sa procedez.sh eram curioasa daca folosesc anticonceptonale daca trebuie sa folosesc sh prezervativ.va rog mult >ajutati.mabig grin

8 răspunsuri:
| So Good a răspuns:

Idee e ca daca o faci cu perzevativ deja e ok nu trebuie anticonceptionale big grin daca folosesti anticonceptionale nu ramai gravida dar risiti la bolile prin transmitere sexualahappy dar si placerea e cu totu mai mare cand nu e perzevativ, dar se asum riscurihappy ( nu risit nu castigi) totusi protectia e ceva bun asa ca recomand protectia

| luiza a răspuns:

Daca folosesti de cel putin 2 luni anticonceptionale nu ai nevoie de prezervativ, dar este mai bine sa folosesti prezervativ pentru a te feri de eventualele boli cu transmitere sexuala.

| Mr.Sex a răspuns:

Prima data iti recomand sa tii seama doar de boli. Nu ramai gravida dupa primul contact

| Alina. a răspuns:

Hmm la 17 ani cam prost informata. Daca folosesti anticonceptionale te feresti de o sarcina dar nu si de boli, daca sti ca tu si partenerul tau sunteti sanatosi nu folositi prezervativul.
Inainte de a face primul pas citeste pe net riscuri/sfaturi/trucuri etc. despre sex. Ai 17 ani esti mare. Bafta si ai mare grija de tine.

| elyssa20 a răspuns:

Pai poti alege ce vrei sa folosesti. poti folosi prezervativ care protejeaza atat impotriva unei sarcini cat si impotriva bolilor care se transmit sexual! desigur! acesta creeaza si o anumita stare de inconfort atat pentru femei cat si pentru barbati! anticonceptionalele te protejeaja de o sarcina nedorita dar nu si de bolile transmise sexual.alegi ce vrei.bafta si pupici.

| catthshshshs a răspuns:

La varsta ta nu este bine sa folosesti anticonceptionalele, sunt foarte daunatoare pentru organism, si in plus te distrug, ai doar 17 ani.
Daca folosesti pastilele, nu vei protejata de boli si infectii. (atentie, infectii poti face des si daca o faci protejat, nu e neaparat vina partenerului tau).
Prezervativul te protejeaza de toate daca e folosit corect.

| Erika:) a răspuns:

Trebuie si prezervativ deoarece el te scapa de bolile venerice...decat sa fi necajita ca ai primita nu stiu ce boala mai bine asa.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa sex cu el caeste ceva normal dupa atata relatie